Film esc

Innlegg

Film

Zidane

Dette blir en skikkelig reunion party!!

http://www.filmweb.no/filmnytt/article427012.ece

Van Damage er også med :p

Testosteronfilm av dimensjoner.

Dette blir episk. A Good Bye with a bang, eller....?

For en tredje må da også komme, har man sagt 2 så har man automatisk sagt 3 i hollywood. :)

Håper på masse moro for penga, det får jeg nok garantert.

Wow for en blodharry ide, men likevel så episk.

Alle gutta samla for en last mexican stand off.

An epic force to be reckoned with, and not be f***** with!! :p

Wow! Jeg er imponert, de nekter å gi seg. DE NEKTER!

Får de med the rock nå, pluss Vin Diesel, then we are talkin` big time! Men i bunn og grunn holder det i massevis med de overnevnte. :)

Fantastisk.

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja, men denne kvalitetsgjengen samlet så kan det ikke slå feil.

Yeah, right.. Tror jeg holder meg langt unna.

1

Så trådstarter i det hele tatt 1'ern?

1

Skal Mickey Rourke og Stallone grine igjen?

1
PolarPål Så trådstarter i det hele tatt 1'ern?

Jepp!?

Og den var blodharry, la dem holde på, disse stakkars gamlingene, la dem more seg litt, la dem prøve å underholde oss. La oss støtte dem i deres forsøk. Jeg synes det bare er veldig morsomt faktisk at de prøver så hardt. Hvorfor ikke bare nyte det som tidsfordiv/tidsdrøye deluxe.

Jeg må og skal ta det med dama på denne filmen!

Jeg anbefaler alle gutter og menn å ta med damene sine på film nummer to i den episke potensielle trilogien ved navn The Expendables. Lenge har vi sett på deres chickflicks, nå er det vår tur. Og for en hevn det blir.

Ikke ta innlegget mitt seriøst, jeg bare fleiper. Men jeg synes fortsatt det er veldig moro, disse godt voksne/gamlingene nekter å gi seg, og det er pågangsmotet deres jeg har respekt for. Enern var blodharry, og toern vil garantert være mer blodharry, men det er det som er hele moroa. Hehe, det feteste er at filmen skal lages i Bulgaria av alle steder!! Hahahaha!

Jeg digger Stallone. :p

Bulgaria. Snakk om film på sparebluss.

Taglinen bør være:

"Let`s kick some east-block ass fellas!"

2

Dette kan bli en herlig film. Nr.1 skuffet dessvere, men det er ett flott konsept som ikke må bli lagt dødt! PG13 har øddelagt blockbusterene fra hollywood. Hadde Satan eksistert så hadde PG10-13 vært hans verk.

Dette blir jo enda bedre cast en den første, nå for Willis en større rolle, og med Van Damme ved sin side! Stallone sa selv at den første filmen ikke ble som han håpet, så da håper jeg at han lærer av den, og for til en enda bedre film denne gangen.

Hollywood trenger en sikkelig blockbuster med 18 års grense. En film med mye vold, blod, banning osv som kan vise at det er penger og tjene på dette gamle, men gode konseptet.

Jeg håper det blir en god film med mye grafisk hardcore action, men også litt selvironi. Med denne casten bør det komme en cheasy replikk og to av god gammel sort :)

1
Zidane Jepp!? Og den var blodharry, la dem holde på, disse stakkars gamlingene, la dem more seg litt, la dem prøve å underholde oss. La oss støtte dem i deres forsøk. Jeg synes det bare e...

Og den var blodharry, la dem holde på, disse stakkars gamlingene, la dem more seg litt, la dem prøve å underholde oss.

De feilet. Expendables hadde alle muligheter til å bli en glimrende actionfilm, men Sly og hans venner feilet som dyslektikere på norsktentamen. Dere kan også denne runden skrike om at casten er fantastisk, men som vår kjære Bush jr lærte oss: "Fool me once, shame on you...."

1
liverpo__ole Supersterke? Håper du du tenker muskler, og ikke kvalitet i såfall. Det er nemlig mange veltrente karer med i disse filmene, det er det ingen tvil om.

Kan tolkes flere veier. Men jeg var ironisk. Som om castet i seg selv kan redde en film fra å være en fiasko. Folk messet vel om det når det gjaldt den første Expendables-filmen, og kommer til å gjøre det om denne også.

"Se på det castet, DET KAN IKKE SLÅ FEIL!!!!!".

2

Dette er filmer som en strengt tatt ikke kan eller burde forvente særlig bra skuespill. Tingen er at så lenge action-sekvensene er gode så er det verdt turen for min del. Så la oss håpe oppfølgeren scorer høyt på begge punktene denne gangen.

1
Brumlebassenn Dette er filmer som en strengt tatt ikke kan eller burde forvente særlig bra skuespill. Tingen er at så lenge action-sekvensene er gode så er det verdt turen for min del. Så la oss...

Dette er filmer som en strengt tatt ikke kan eller burde forvente særlig bra skuespill.

Tviler på at det er skuespillerprestasjonene de (fleste) i denne tråden reagerer på, når de sier filmen suger.

Jeg synes det er helt utrolig at ikke folk setter høyere krav til actionfilmer enn "fete effekter", eksplosjoner og skyting. Hva med kule karakterer, stemning, humor, fengende plott etc.?

1
blackpete [sitat…] Tviler på at det er skuespillerprestasjonene de (fleste) i denne tråden reagerer på, når de sier filmen suger. Jeg synes det er helt utrolig at ikke folk setter høyere kra...

Jeg synes det er helt utrolig at ikke folk setter høyere krav til actionfilmer enn "fete effekter", eksplosjoner og skyting. Hva med kule karakterer, stemning, humor, fengende plott etc.?

Nei, det er jo sant det. "fete effekter" hjelper sjeldent alene til noe høyt terningkast om karakterene er kjipe og plottet er syltynt (jmf expendales).

1
PolarPål [sitat…] De feilet. Expendables hadde alle muligheter til å bli en glimrende actionfilm, men Sly og hans venner feilet som dyslektikere på norsktentamen. Dere kan også denne runden...

Dere kan også denne runden skrike om at casten er fantastisk, men som vår kjære Bush jr lærte oss: "Fool me once, shame on you...."

George W. Bush: There's an old saying in Tennessee. I know it's in Texas, probably in Tennessee, that says: "Fool me once... " George W. Bush: [pause] George W. Bush: "... shame on... ". George W. Bush: [pause] George W. Bush: "Shame on you... " George W. Bush: [pause] George W. Bush: "If fooled, you can't get fooled again."

Det tok sin tid og sine hjerneceller, men han fikk nå stotret det fram :p, blant sine mange andre übermorsomme quotes.

1

Lignende innlegg

Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
TV-program vif_support Publisert

Viktor Hovland - suksessåret 2021

Eurosport Norge - Viktor Hovland - suksessåret Kl. 21.00 Viktor Hovland er med Espen Blaker og Marius Thorp for å oppsummere nok et eventyrlig år på golfbanen
Bilde

'Hell yeah': Bahamas felt like a Tour win for Viktor Hovland | Golf Central | Golf Channel

Viktor Hovland reflects on his final round performance at the Hero World Challenge and what his come-from-behind victory in the Bahamas will do for his confi...


Bilde www.youtube.com
3
0 svar
TV-program TURBRA Publisert

Viken Fiber, Alt i boks

I noen år har borettslaget vårt brukt "Viken Fiber, Alt i boks," noe som har fungert bra. Men etter å ha fått en ny BOKS som ikke fungerer sammen med TV-apparatet mitt, må jeg kjøpe nytt TV, selv om d...
1
0 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
Laster...