Film esc

Innlegg

Film

swordfish

Killer Elite (2011)

Jeg lager en ny tråd siden filmen har endret tittel (tidligere The Killer Elite). Denne filmen har som nevnt tidligere ingen ting med den gamle filmen til Sam Pekinpah å gjøre.

http://www.youtube.com/watch?v=dz4ua7Aq358

Denne nye Killer Elite er basert på en bok fra 80 tallet kalt The Feathermen. Handlingen er også lagt til 80 tallet. Filmen åpner i USA om noen uker.

Jason Statham, De Niro og Clive Owen er med.

1
33 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg er faktisk ekstremt god til å søke. Det finnes kun en tråd for denne filmen fra før. Den laget jeg selv for lenge siden når filmen hadde en litt annen tittel. Ettersom de nå har endret det til "Killer Elite", synes jeg det fortjener en egen tråd for å unngå misforståelser i forhold til den gamle filmen fra 70 tallet som ikke har noe med denne å gjøre.

1

Handlingen er også lagt til 80 tallet.

Betyr dette 80-talls-stemning og -musikk, mon tro?

1

Nei jeg tror ikke det. Den ble vist på toronto festivalen og var visst relativt moderne i stilen. Den ble sammenlignet litt med Ronin fra 1998. Rapportene var at filmen var god men ikke helt glimrende.

1

Richard Roeper elsket den og gav den A-, mens de fleste andre gir den en langt lavere score. Det åpnet også til svært skuffende tall i USA og ble slått Abduction men han ene Twilight fyren.

Filmen er ventet til Norge i begynnelsen av november.

1

Abduction ser grusom ut. Det verste er at John Singelton har regien.

Jeg gleder meg fortsatt til Killer Elite, men er litt skuffet over at det visstnok "bare" er en vanlig Jason Statham actionfilm. Jeg hadde håpet på noe mer denne gangen.

1

Killer Elite blir dødsbra. Jason Statham er dødsfet, Robert De Niro er selvsagt en legende og Clive Owen er grei nok. Denne skal ses.

1

Den åpner denne helgen her i landet. Den ble en økonomisk flopp i USA noe som var skuffende. Det er svært delte meninger rundt den, og jeg er litt mer skeptisk nå enn jeg var når prosjektet ble annonsert. Dette burde jo kunne blir en kick ass kul og barsk actionfilm.

1

Den fikk mange slappe anmeldelser også her i Norge. Det er litt skuffende. Jeg skal se den i morgen. Skal rapportere her da selv om mange sikkert har sett den allerede.

1

Kjedelig film. veldig standard actiongreie. Klarer ikke han Statham, og har ikke lyst til å se flere filmer med ham. 4/10

1

Den var ikke veldig god slik den burde ha vært men jeg synes den var brukbar. Storyen engasjerte meg dessverre aldri og da kan det ikke bli noe særlig. Men når de reiste frem og tilbake på disse oppdragene synes jeg det var underholdene nok og tidvis litt gøy. Clive Owen er som vanlig den beste av de involverte.

Men det at Statham og De Niro liksom var så utrolig gode venner kjøpte jeg aldri. Pluss "love story'en" var fullstendig unødvendig. Dermed ble jeg aldri involvert i noe av det som skjedde og det kunne jeg tenkt meg og vært.

1

Det var ikke Dominic Purcell da? Han var litt artig i denne filmen. Jeg kjente han neste ikke igjen fra Prison Break.

1
swordfish En Jason Statham film trenger egentlig bare hete Jason Statham 11, Jason Statham 12, Jason Statham 13 osv. De er jo ganske like. Her er hans neste film som kommer i mars som da bli...

En Jason Statham film trenger egentlig bare hete Jason Statham 11, Jason Statham 12, Jason Statham 13 osv. De er jo ganske like. Her er hans neste film som kommer i mars som da blir Jason Statham 14, eller Safe som den egentlig heter.

Det finnes jo noen unntak. Snatch og The Bank Job, for å nevne et par.

1

Lignende innlegg

Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
TV-program vif_support Publisert

Viktor Hovland - suksessåret 2021

Eurosport Norge - Viktor Hovland - suksessåret Kl. 21.00 Viktor Hovland er med Espen Blaker og Marius Thorp for å oppsummere nok et eventyrlig år på golfbanen
Bilde

'Hell yeah': Bahamas felt like a Tour win for Viktor Hovland | Golf Central | Golf Channel

Viktor Hovland reflects on his final round performance at the Hero World Challenge and what his come-from-behind victory in the Bahamas will do for his confi...


Bilde www.youtube.com
3
0 svar
TV-program TURBRA Publisert

Viken Fiber, Alt i boks

I noen år har borettslaget vårt brukt "Viken Fiber, Alt i boks," noe som har fungert bra. Men etter å ha fått en ny BOKS som ikke fungerer sammen med TV-apparatet mitt, må jeg kjøpe nytt TV, selv om d...
1
0 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
Laster...