Film esc

Innlegg

Film

GimleSag

Filmer du ikke klarer å vente på...

Alle har vel gledet seg så sykt masse til en film en gang at de har lest alt som er å lese, og sett alt som er å se av materiale før den har kommet på kino eller dvd. Det er en pinefull lang ventetid, og når all reklamen endelig har rullet ferdig på lerretet og det første livstegnet til filmen kommer, så er det nesten som tid og sted stopper opp...

Okey, sånn var det iallefall hos meg før Inception kom på kino. Jeg så traileren fleeere ganger for dag, og tisset meg nesten ut av spenning, og det var en herlig opplevelse å gå fra kinosalen uten ett snev av skuffelse.

Siden min store filminteresse for film ikke var så stor da The Dark Knight kom ut, så jeg ikke den på kino en gang...Den gikk meg hus forbi. Dette er noe jeg den dag i dag fortsatt ergrer meg over, for det er en av de filmene som har underholdt mest i hvert eneste minutt den har blitt gitt. Og 152 minutter (IMDb), er veldig mange minutter. Så forventningene var skyhøye i fjor da "TDK: Rises" slapp sin første trailer. Fikk aldri helt den store gnisten som i hos Inception, men så fortsatt trailerene om igjen flere ganger. Dessverre gikk jeg til kinosalen med ett håp om en enda sykere actionopplevelse enn med forgjengeren. Jeg satt i salen med hjerte i halsen under hele filmen og så på klokka for å trøste meg med at det fortsatt var mye tid igjen å lage noen grensesprengende scener. Men filmen var tilslutt over, og trilogien avsluttet. Så lang ventetid og spenning som resulterer i en fortsatt ganske umettet mage. Det er ganske trist, og man vet at det blir så forferdelig lenge før man kan glede seg noe i nærheten mye til en film.

Neste var vel Django Unchained, men den fikk jeg ikke sett på kino uansett, så prøvde å unngå alt av trailere og artikler. Men fikk heldigvis servert en fantastisk opplevelse av nåtidens - for meg - største kunstner, og filmen blir å se på min blu-ray kopi flere ganger opp igjennom årene.

Den filmen jeg gleder meg mest til nå, og har størst forventninger til ; må være Interstellar av Christopher Nolan. Forventer en gedigen mindfuck-opplevelse av dimensjoner når Nolan presenterer sin nyeste film i min favorittsjanger.

Så hvilke filmer har dere ikke klart å slutte å vri dere i spenning av ? Og hvilke kommende filmer sitter dere og teller ned minuttene til de kommer på kino ?

1
43 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hadde helt vanvittige forventninger til Watchmen etter å ha lest tegneserien. Gikk og telte månedene og dagene til kino premieren.

Sjelden har jeg blitt så skuffet etter en kinovisning, var vel kun The Comedian som levde sånn noenlunde opp til tegneserie karakteren. Plottet på slutten var attpåtil helt fordreid i forhold til originalen.

Denne filmen er ett klassisk eksempel på hvor vanskelig det er å lage film utav tegneserier.

1

Sist jeg gledet meg og gikk helt banans var Django Unchained. Har aldri gledet meg til en film så mye som den. Jeg fulgte flere blogger som postet diverste artikler og intervjuer. Jeg leste til og med filmens manus.

Ingen filmer kan måle seg med den interessen jeg vitse for DU.

Den filmen jeg gleder meg mest til akkurat nå er Her. Den nyeste filmen til Spike Jonze og Joaquin Phoenix.

Kan også slenge på Inside Llewyn Davies som jeg føler jeg har ventet på i en halv evighet nå.

1
liverpo__ole Sist jeg gledet meg og gikk helt banans var Django Unchained. Har aldri gledet meg til en film så mye som den. Jeg fulgte flere blogger som postet diverste artikler og intervjuer....

Sist jeg gledet meg og gikk helt banans var Django Unchained. Har aldri gledet meg til en film så mye som den. Jeg fulgte flere blogger som postet diverste artikler og intervjuer. Jeg leste til og med filmens manus.

Dette var ikke akkurat "shocking news" fra Tarantinos store sønn ! Men den der "Her" ble jeg litt mer nysgjerrig på...

1
DonVito Du har mye rett. Det er en del år siden jeg så filmen, og enda lenger siden jeg leste tegneserien, så jeg klarer heller ikke å huske detaljer. Men jeg klarer å huske hvor skuffet j...

Men jeg klarer å huske hvor skuffet jeg var når rulleteksten kom.

Du har rett i at filmen ikke lever opp - men det var en umulig oppgave. Tegneserien er altfor lang og man mister mye i overgangen. Dessuten er Snyder litt for opptatt av å være visuell og hipp og lage masse mini-musikkvideoer fremfor å fortelle en effektiv historie.

1
Kunde [sitat…] Du har rett i at filmen ikke lever opp - men det var en umulig oppgave. Tegneserien er altfor lang og man mister mye i overgangen. Dessuten er Snyder litt for opptatt av å...

Dessuten er Snyder litt for opptatt av å være visuell og hipp og lage masse mini-musikkvideoer, enn å fortelle en effektiv historie.

Sant. Akkurat som den karen som regisserte Revejakta. Ble bare surr med alle sangene som kom annet hvert minutt.

1
DonVito Hadde helt vanvittige forventninger til Watchmen etter å ha lest tegneserien. Gikk og telte månedene og dagene til kino premieren. Sjelden har jeg blitt så skuffet etter en kinovis...

Denne filmen er ett klassisk eksempel på hvor vanskelig det er å lage film utav tegneserier.

Mens The Avengers er et klassisk eksempel på hvor herlig tegneseriebaserte filmer kan være. Og definitivt den filmen jeg har lengtet mest etter hittil.

Og nå venter jeg i stor spenning på Avengers: Age of Ultron. Det er vel den jeg gleder meg mest til, men selvsagt spennende med de andre Marvel-filmene vi får i mellomtida.

2

Gleder meg enormt mye til den nye Wes Anderson filmen, samtidig som at jeg har store forventninger til Spike Jonze sin nye også.

Ellers så må jeg si at jeg er ekstremt spent på å se hvordan Star Wars episode 7 blir.

1
ZoneOfAvoidance

Django Unchained og The Dark Knigt Rises.

Begge levde opp, førstnevnte mest.

1

Alle har vel gledet seg så sykt masse til en film

Går å gleder meg syykt til filmen om Magnus Carlsen Åååhååhåå

Neeh, men har en ufattelig barnslig håp om at Independence Day 2 som skal komme i 2016, kan være like artig som eneren.

Helt plane underholdning som engasjerer til å bli sett flere ganger den første, hvordan den andre bli er bare å håpe blir bra, og at gamlegutta m Will Smith i hovedrollen får dratt det i gang igjen:)

1

Er ganske lenge siden jeg gledet meg enormt til en ny kommende storfilm tror jeg.

Vel, kanskje The Master. Den likte jeg veldig godt. Nå er det vel Nymfomanen og kanskje den der dokumentaren om Bredo Greve jeg ser mest frem til.

1

Den nye Hobbit-filmen og Captain America er to jeg har ventet veldig lenge på. Spesielt sistnevnte etter å ha sett den første filmen i fjor sommer. Fantastisk handling i filmen!

1

Akkurat nå er Interstellar, Her, Noah, Wolf of Wall Street og Zero Theorem filmene jeg gleder meg mest til, rett og slett fordi dette er filmer jeg vet jeg kommer til å like.

1

Første gang jeg kan huske at jeg siklet av forventning over en film var da Alien: Resurrection stod klar tidlig i 1998. Den markerte samtidig min første store kinoskuffelse.

En ting jeg har lært meg er å alltid skru forventningene ned flere hakk dersom det kommer noe som ser eller høres interessant ut. Promoteringskampanjer er en til dels grotesk business som er i stand til å ødelegge enhver film de forsøker å selge, noe jeg smertelig erfarte med Alien: R. Jeg var knallhard fan av Alien-universet da jeg ble grepet av en bande hysteriske spin doctors som fikk den kommende oppfølgeren til å høres ut som Guds gave til menneskeheten. Når forventningene settes så høyt blir fallhøyden tilsvarende stor. Nesten nøyaktig det samme gjentok seg med Matrix Reloaded fem år senere. Distributøren og PR-apparatet er selvsagt nødt til å love gull og grønne skoger for å trekke folk til kinosalene, men alle nedturene har ført til at jeg alltid forventer å bli skuffet. På denne måten er det enklere å bli positivt overrasket.

De gangene forventningene har blitt innfridd har det vært delvis fordi jeg hadde begrenset informasjon om filmen, eller fordi filmen viste seg å være annerledes enn det jeg forventet. Jeg gledet meg voldsomt til Battle Royale for circa ti år siden, men den viste seg å gi meg langt mer enn den billige kommentaren på reality-TV fenomenet som jeg trodde filmen skulle handle om. Dette er noe av grunnen til at jeg konsekvent unngår en overdose av filmtrailere og teasere. Jeg har følelsen av at dagens filmselskaper ikke klarer å styre sin begeistring for egne produkter og slenger alt de kan i ansiktet på fansen for å holde dem i sjakk. For meg skaper de en situasjon hvor jeg risikerer å gå lei av filmen allerede før jeg har sett den. Personlig liker jeg å gå på kino uten å vite altfor mye om det jeg skal se.

Det eneste prosjektet jeg virkelig ser fram til nå til dags ligger en del år fram i tid: Filmatiseringen av Battle Angel Alita mangaen som J. Cameron skal i gang med dersom han noensinne går lei av Avatar oppfølgerene. Det er et ganske gigantisk univers å gi seg i kast med, men jeg tror James er i stand til å lage noe severdig.

1

Lignende innlegg

Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
TV-program vif_support Publisert

Viktor Hovland - suksessåret 2021

Eurosport Norge - Viktor Hovland - suksessåret Kl. 21.00 Viktor Hovland er med Espen Blaker og Marius Thorp for å oppsummere nok et eventyrlig år på golfbanen
Bilde

'Hell yeah': Bahamas felt like a Tour win for Viktor Hovland | Golf Central | Golf Channel

Viktor Hovland reflects on his final round performance at the Hero World Challenge and what his come-from-behind victory in the Bahamas will do for his confi...


Bilde www.youtube.com
3
0 svar
TV-program TURBRA Publisert

Viken Fiber, Alt i boks

I noen år har borettslaget vårt brukt "Viken Fiber, Alt i boks," noe som har fungert bra. Men etter å ha fått en ny BOKS som ikke fungerer sammen med TV-apparatet mitt, må jeg kjøpe nytt TV, selv om d...
1
0 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
Laster...