Film esc

Innlegg

Film

SIrMixALot

Die Hardest -under opprulling

Ser ut til at det blir en sjette film i "Die Hard"-serien. NOK engang ser det ut til at det blir en dårlig dag på jobben for far og sønn. For hel........"A good day to die hard" var så bedriten dårlig og ikke minst dette far/sønn opplegget bør holdes laaaaaangt unna Die Hard. Har de tenkt å ødelegge hele ettermæle til Die Hard-triologien ?

http://www.imdb.com/title/tt2884178/?ref_=nm_flmg_act_1

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg liker å late som om nr 4 og 5 ikke eksisterer. Jeg gadd ikke engang kaste bort penger på sistnevnte. Det finnes bare 3 Die Hard-filmer i min verden.

2
ZoneOfAvoidance

DH 4 gikk til nød an, mens DH 5 var helt ubeskrivelig ræva.

For min del "ødelegger" ikke ræva etterfølgere noe som helst, så de må gjerne fortsette å prøve seg. DH 1 og 3 blir ikke dårligere av elendige sequels.

1

Alle de 3 første var fantastisk, disse 2 nyeste var langt i fra Die Hard følelse over seg, pg13 og Cgi i en die hard film er bare helt håpløst, Skulle ønske action filmene gikk tilbake i tid. R-rated og macho snakkis var bare fantastisk på 80 og 90 tallet.

Har et lite håp om at neste går tilbake til gamle røtter. Neste film foregår i jula noe jeg liker godt.

1
Ultima 4.ern er slett ikke dårlig etter min mening. Langt over gjennomsnittlig action-film.

4.ern er slett ikke dårlig etter min mening.

Problemet med nr 4 slik jeg ser det er at den blir altfor overdreven og urealistisk. De tre første greide å balansere på rett side av linja, man følte alltid at alt McClane gjorde var mulig å gjøre. Slitsomt og med en solid porsjon flaks/pågangsmot, men mulig å gjøre.

I 4eren kaster de realisme på båten og det blir bare tullete. Kinadama blir most mellom en bil og en heis men blir ikke mer skadet enn at hun greier klatre opp heiskabelen. Og McClane springer langs en jetflyvinge. Og skyter politibil mot helikopter.

McClane ble en superhelt, ikke en mannen-i-gata-helt. Og det var jo der mye av seriens sjarm lå.

2

Plottet høres lovende ut og liker at de går tilbake til der det hele startet...plyndringen av Nakatomi Corporation! Zeus nevnes mye så da er det vel duket for Die Hard comeback for Samuel og? McClane Jr kan de droppe...vil heller se Powell returnere :)

Få inn igjen McTiernan i regissørstolen og R-rating så kan dette bli fett!

1
Ultima 4.ern er slett ikke dårlig etter min mening. Langt over gjennomsnittlig action-film.

Selv vil jeg si den er undervurdert, for den funker fin-fint som enkeltstående actionfilm. Men som Die Hard film er den noe tam. For mye teknisk snakk, for lite macho snakk, få og forglemmelige one-liners, null blod og banning ødelegger en god del av morroa. Derimot elsket jeg Timothy Olyphant som skurk. Forfriskende, bra spilt og bra laget karakter.

For meg er Die Hard 1 klassikeren som slår alle andre DH med en mils margin, og nr4 som en noe skuffende avslutning på Die Hard franchisen. Die Hard 5 eksisterer ikke. Det er en film som ikke har noe med Die Hard å gjøre, og som har stjålet navnet til en ærværdig filmserie for å melke penger.

1

Lignende innlegg

Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
TV-program vif_support Publisert

Viktor Hovland - suksessåret 2021

Eurosport Norge - Viktor Hovland - suksessåret Kl. 21.00 Viktor Hovland er med Espen Blaker og Marius Thorp for å oppsummere nok et eventyrlig år på golfbanen
Bilde

'Hell yeah': Bahamas felt like a Tour win for Viktor Hovland | Golf Central | Golf Channel

Viktor Hovland reflects on his final round performance at the Hero World Challenge and what his come-from-behind victory in the Bahamas will do for his confi...


Bilde www.youtube.com
3
0 svar
TV-program TURBRA Publisert

Viken Fiber, Alt i boks

I noen år har borettslaget vårt brukt "Viken Fiber, Alt i boks," noe som har fungert bra. Men etter å ha fått en ny BOKS som ikke fungerer sammen med TV-apparatet mitt, må jeg kjøpe nytt TV, selv om d...
1
0 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
Laster...