Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jack O'Connell kan bli stor!

Det begynner å bli en "helt grei" rekke med britiske filmer jeg Jack O'Connell har figurert i nå... og dette er bare de jeg har sett!

'71 (2014) - 8/10 Starred Up (2013) - 9/10 Harry Brown (2009) - 7/10 Eden Lake (2008) - 7/10 This Is England (2006) - 8/10

Han er en jævlig bra bad guy i Eden Lake. Faen så creepy han er. Men best av alt er rollen hans i Starred Up. Et beist, og en prestasjon av toppklasse.

Blir spennende å se om han kommer til å gjøre det like bra i roller som krever mindre intensitet (for det er her han skinner), og krever mer ro og tilbaketrukkenhet.

Jeg tror vi har Fassbender/Bale på gang her. Måten han har sultet seg til for å få hovedrollen i Angelina Jolie sin nye film viser tegn på en skuespiller med karakter og vilje. Dedikert type som jeg tror og håper kommer til å nå langt. Alt avhenger av hvike roller han velger seg ut i fremtiden.

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Good_Bad_Ugly

Er enig i at Jack O'Connell er en veldig spennende skuespiller. Han gjør også en god rolle i den britiske tv-serien Skins, som forøvrig er en svært god ungdomsserie.

3

Lollipoop

Word. Han er fantastisk som Cook, etter min mening den beste skuespillerprestasjonen i Skins.

2

Machine_Head

Husket han fra Harry Brown og Eden Lake før jeg så Starred Up, og det som satt minnet var at han gjør gode prestasjoner i begge, han er jo veldig "intimidating" i Eden Lake. Men i Starred Up er han jo usaklig god til å være en såpass ung mann, følsomheten og intensiteten han har, spesielt i kroppspråk, er utrolig.

Gleder meg veldig til å se '71. Liverpule, hvordan så du den?

2

liverpo__ole

Liverpule, hvordan så du den?

Bergen Kino :)

2

liverpo__ole

Må nesten få sjekket ut Skins!

1

Machine_Head

For satan, den er satt opp her i Drammen og! Hadde gått meg hus forbi. Får komme meg på kino da :) Kan tenke meg at det er en god kinofilm.

1

liverpo__ole

Neste film ut er Unbroken, en film om en OL-utøver som blir kringsfange i Japan under WW2. Agenlina Jolie har regien, manus ved Coen brødrene, Roger Deakins bak kamera og Alexander Desplat som komponist.

Likevel har jeg liksom på følelsen av at dette kan ende opp som en småpompøs tåreperse og en litt middelmådig film totalt sett... Håper jeg tar feil. Historien er jo flott, og jeg likte det jeg så på traileren.

IMDB lenke: http://www.imdb.com/title/tt1809398/?ref_=nm_flmg_act_5

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...