Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Suicide Squad (2016)

Er vel noe greier i DC-tråden, men mekker en egen tråd for denne filmen. DC har for alvor satt i gang kampen mot Marvel sitt Avengers-prosjekt, og SS blir sammen med Bat Vs. Super deres ilddåp. Mulig at man går litt for fort fram? Blir mange karakterer på kort tid.

Filmen er skrevet og regisseres av David Ayer (Training Day, End of Watch, Fury). For min del vært litt hit or miss med sine tidligere prosjekter, men pendelen er på den positive siden her.

Ellers er altså Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot) og Joel Kinnaman (Rick Flagg), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jai Courtney (Captain Boomerang), Jay Hernandez (El Diablo), Adam Beach (Slipknot), Karen Fukuhara (Kitana) og Cara Delevingne (Enchantress) castet som SS. Jared Leto spiller emo-versjonen av The Joker, og det har vært mye skepsis til rockelooken. Men han er vel tilnærmet samme utgave som i SS-tegneseriene? Viola Davis er Amanda Waller, i tillegg til at Ben Affleck har en liten rolle som Batman - filmene er oppbygningen til Justice League-filmen som kommer om noen år. Også Hugo Strange er med. Derav frykten for introduksjonen av en million karakterer i samme filmen.

Traileren som ble sluppet på comic con så ganske ok ut.

Det kan se ut til at dette blir markant mørkere enn barnefilmene til Marvel, noe som kan slå ut både positivt og negativt. Positivt pga man kan faktisk få en guffen stemning med oppriktig frykt for at ting kan gå galt, negativt pga det for min del ofte kan bli parodisk når det forsøkes å få den Seven-feelingen i slike filmer. Håper på R-rating, så får vi se om Warner Bros tør dette . Ayer har vel aldri regissert eller skrevet noe som ikke hadde r-rating.

1
82 svar

82 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Snapback

Margot Robbie som Harley Quinn er alene grunn nok til å se denne filmen, man blir jo forelsket av å se henne i traileren.

Må være noe av det vakreste jeg har sett.

2

GreySerpent

Overrasket over at visse skryter av Leto. Verre overspilling har jeg sjelden sett. Robbie og Smiff var bra.

1

Lew_Ashby

Mtp at jeg startet tråden så kan jeg jo komme med min forsinkede anmeldelse:

Drittfilm.

Skuffende, som alt annet DC-materiale som har kommet ut i etterkant av storsatsningen. Den filmen jeg har likt best er faktisk Man Of Steel. Den likte jeg på kino, og jeg likte den ved gjensyn. Fått for mye tyn. Wonder Woman var ok, men kraftig oppskrytt. Skjønner ikke at et proft studio kan fucke opp et så stort potensiale på denne måten.

Men man tjener penger uansett?

1

LaGoeba

Den filmen jeg har likt best er faktisk Man Of Steel. Den likte jeg på kino, og jeg likte den ved gjensyn. Fått for mye tyn. Wonder Woman var ok, men kraftig oppskrytt.

Litt uenig her, holder WW en lite hestehode foran MoS.

Problemet mitt med DCEU er at det er ingen som drar i samme retning, og SS er kanskje den filmen som henger minst sammen med resten av universet. Man kan si mye om MCU og, men der følger i hvert fall universet en rød tråd hele veien.

I tillegg til at det er en skikkelig møkkafilm uten dimensjoner, som prøver å gjøre Suicide Squad til noe helt annet enn det de egentlig er.

2

Kumite

Margot Robbie er eneste grunnen hvorfor jeg skal se denne filmen igjen, alt anna er jo total skivebom.

Jeg må si Will Smith var min største skuffelse, jeg savner når den mannen var morsom anno freshprince, meninblack era.

1

LaGoeba

Når man vet hvor bra kildematerialet SS egentlig har, så skjønner man hvor dypt DC og WB har klart å gravd seg ned.

WW sin film skjønner jeg virkelig ikke hvor/hvordan de har planlagt i forhold til resten av universet deres.

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...