Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvilken film fikk deg til å gråte sist?

Inspirert av teddybjørnene Welle og Machine_Head i filmtråden. Her skal følelsene, tårene og de emosjonelle følelsene frem. Her skal mannfolket legges til side. Hvilken film fikk deg til å gråte eller bli litt blank i øynene sist og hvorfor?

1
32 svar

32 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Hermanator

Man of Steel. Når Costner ofrer seg for sønnen. Som forholdsvis nybakt far (3 og 4 år), så har slikt begynt å gå innpå meg. I Fars Navn tør jeg ikke engang se nå, i fare for å tørke inn.

2

Ale-Jet

I Fars Navn

Mhm, meget bra film. Pete Postlethwaite var en fantastisk skuespiller.

1

Gambinoo

Jeg har grått av mange filmer, og jeg elsker å gjøre det. Filmer jeg har grått som en liten unge uten lørdagsgodteri er blant annet;

Toy Story 3

Perks of being a Wallflower

Fault in our Stars

The Green Mile

Ringenes Herre 1 og 3

Forrest Gump

De kom jeg på i farta. I love a good cry.

2

Ale-Jet

Filmer, hmm, det må jeg nok tenke litt på. Lilya 4 Ever, muligens.

Lett å svare på angående serier. Six Feet Under sin siste sesong fikk meg til å føle meg som en kjerring. Den tredje siste og den aller siste episoden var tårefremkallende.

2

Machine_Head

Makan for en koselig tråd, kom en tåre i øyekroken her. Begynte regelrett å grine av slutten på en episode av Stranger Things her om dagen, det var litt godt men mest trist.

2

RamsherE

Har sett serien, men tror ikke jeg var i nærheten av en tåre selv. Nå synes ikke jeg at serien var like bra som det folk hypet den til, så mulig det var derfor. Hvilken scene er det snakk om min venn?

1

Mister_Morisette

Det er ganske lenge siden jeg har felt en tåre til en film. Men jeg husker at jeg gråt i Forrest Gump da jeg så den. Også gråt jeg i Løvenes Konge.

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...