Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Logan (AKA Wolverine) - 2017

Dagen idag har vært en av de deilige merkedagene hvor det kommer ut en trailer til en film man gleder seg til. Hvilken trailer var det som kom idag? Jo, de første bildene av Logan, som også kan kalles Hugh Jackmans siste reis som den ikoniske superhelten Wolverine.

Regissør James Mangold og folkene bak filmen har valgt å gå trekke elementer fra en tegneserie som kalles Old Man Logan, der Wolverine er merkbart eldre, har svekkede krefter, og hvor verdenen han bor i er nesten tom for mutanter. For min del så tror jeg dette kan fungere utrolig bra på minst to måter: Både i form av at det ser ut som det blir en veldig frisk tolkning av superheltsjangeren, med fokus på forholdet mellom karakterer som Logan og Professor X og et nedtonet fokus på actionscener hvor superkrefter brukes og slike ting. Den andre måten jeg tenker denne storyen kan funke på er at det blir som en metafor for hvor lenge Jackman har spilt Logan, og at dette blir hans siste film i denne verdenen.

For min del (og for jævlig mange andre) så ER Jackman Wolverine, og det kommer til å felles noen tårer i kinosalen, det er helt sikkert.

Dette er noen grunner til hvorfor jeg tror dette kan bli en av de beste superheltfilmene som er laget, det pluss at den er R-rated, som betyr at det blir scener med intens vold! Nå forherliger ikke jeg vold bare for voldens skyld, men når tonen er mørk og personlige forhold står på spill så kan vold være et ekstremt effektivt filmatisk virkemiddel. Drive er den første filmen jeg tenker på som bruker dette helt mesterlig.

Ja, dette er noe av det jeg tenker rundt filmen. Noen andre som er hyped?

Her er traileren forresten. Ser så jævlig bra ut, rett og slett.

1
41 svar

41 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Gambinoo

Det er en forbannelse å bli altfor gira basert på en trailer, men jeg tror hypen jeg kjenner nå kommer til å bli berettiget i mars. Logan ser ut til å bli en helvetes fulltreffer. Jeg elsker at den ser ut til å putte karakterene og deres forhold til hverandre over bombastiske actionsekvenser og overdrevne effekter. Med mindre denne traileren lyver til oss, sånn som den første traileren til Suicide Squad fks, så tror jeg dette kan bli en av de beste superheltfilmene noensinne. Jeg synes den ser ut til å ha en fantastisk tone, et fokus på å fortelle en emosjonell, rørende historie som humaniserer Wolverine (du trenger ikke se lenger enn tittelen for å skjønne at det er det de prøver på), og actionsekvensene ser ut til å ha et større fokus på tyngde og grovhet, noe som passer universet godt.

Men som jeg sier. Vi har bare sett en trailer, og trailere kan lyve. Jeg tror virkelig ikke det blir tilfellet med denne filmen, dog. Jeg ser for meg den beste X-Men-filmen, hvertfall.

2

Crabsen

Så nettopp filmen nå, herlighet så bra! Utvilsomt beste superheltfilmen jeg har sett noen gang. Har fortsatt ikke gått opp for meg at dette er siste gang vi får se Jackman med klørne sine, den absolutt beste castingen de kunne ha gjort, uten tvil.

Veldig glad jeg ikke har lest noen av tegneseriene

1

Bakkus

Enig i mye av kritikken her. For å legge til noe synes jeg filmen var pinlig forutsigbar til tider. Da den gårdfamilien tilbydde dem og sove over og de tilslutt endte opp med å gjøre det var det temmelig enkelt å gjette seg til hva den familiens skjebne ville bli. Samne gjadt også han bensinstasjonansatte.

1

Machine_Head

Hvilke problemer, Elguaje?

1

Roshambo

Kan ikke svare for Elguaje, men for min del: - Totalt mangel på en story (Møter en kid, det er Logans kid, må kjøre henne til North Dakota + masse vold er egentlig alt som skjer) - Det er så mange kutte-folk-i-biter-sekvenser at det blir en parodi på seg selv - Skuespillet er horribelt, sett bort ifra Jackman og Stewart - Ikke bare skuespillet, men også flere av karakterene. Spesielt Holbrook og Merchants karakterer. Forferdelig dårlige karakterer som ikke bidrar noe til storyen.

Hugh Jackman er den eneste grunnen til å se filmen etter min mening. Han er virkelig god.

1

Elguaje

Endelig funket vgd igjen..

Noe av det som irriterte/ jeg synes var rart:

- Hvordan klarte hun dama å filme de situasjonene på det stedet de laget mutantene?

- Laura har lært seg å kjøre bil, hun vet akkurat hvor hun er i landet og hvor hun skal kjøre i en alder av 10(?).

- Det at hun plutselig kan snakke siden det passer plottet

- Dan Holbrook funket ikke helt. Hvem var han egentlig?

- Synes og at det er spesielt å avslutte filmen uten at man får vite historiens slutt. Hva skjer videre med de barna?

1

Elguaje

Må si at filmen leverte meget bra. Den har noen problemer, men deilig med Rated R.

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...