Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Filmen om Freddie Mercury nærmer seg!

Startet denne i musikktråden, men ser nå at den kanskje hører bedre hjemme her.....

http://www.rollingstone.com/movies/news/mr-robot-star-rami-malek-cast-in-freddie-mercury-biopic-w448763

Da ser det endelig ut til at den beryktede (og tidvis litt omdiskuterte) filmen om Freddie Mercury er klar for produksjon. Det startet for noen år tilbake med Tom Cooper (regissør av Les Miserables) og Sacha Baron Cohen som Mercury-himself. Det var lenge dette som var planen, men Sacha trakk seg etter uoverenstemmelser med øvrige bandmedlemmer. Det er vel en dårlig skjult hemmelighet at dette var Brian May, som i senere intervjuer har omtalt Sacha som en drittsekk (?)

Deretter var det tenkt at Ben Wishhaw skulle spille Mercury, men også dette kokte bort i kålen.

Nå er det altså bekreftet fra mange kilder at det er Mr.Robot - Rami Malek som skal spille Freddie Mercury og Bryan Singer (X-men) skal regissere. Det virker sannsynlig at dette er gjengen som skal ta over roret, da Bryan Singer selv postet et bilde av Queen på sin Twitter og skrev at han gledet seg til å begynne med filmen.

Jeg tror dette kan bli veldig spennende. Personlig håper jeg ikke at de forsøker å "lære" Rami Malek til å synge som Freddie - at de heller bruker dubb over syngingen med tanke på hvor unik stemmen til Freddie egentlig var. Dessuten blir det interessant å se hvordan Rami tolker faktene, bevegelsene og utstrålingen til Mercury i alle dialoger. En annen ting som har vært diskutert er hvorvidt filmen skal ende med Live Aid fremføringen - toppe det med kanskje den beste liveopptredenen noensinne eller om man skal ta med seg tiden omkring Freddies død. Dette er nå uvisst, og jeg tror at det er bedt om et nytt utkast til manus.

"Is this the real life - is this just fantasy?"

2
23 svar

23 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

FrannyLee

Sivert Høyem med mørk parykk og bart hadde vært tailormade til denne rollen.

1

Roshambo

Vel, Singer har jo sine svin på skogen. Han har fått langt verre beskyldninger mot seg enn Kevin Spacey, og det i en årrekke. Ikke veldig overraskende hvis han blir droppet i disse metoo-tider. Vet riktignok ikke om det har noe med saken å gjøre, men oddsen er vel ikke spesielt høy.

1

Elguaje

Vet riktignok ikke om det har noe med saken å gjøre, men oddsen er vel ikke spesielt høy.

Er vel det mange spekulerer om ja.

1

Elguaje

"20th Century Fox has halted production on Queen biopic Bohemian Rhapsody due to the absence of its director, Bryan Singer. Singer has reportedly been off the set for more than a week, having never returned from his Thanksgiving holiday."

Enten sykdom eller noe "verre". Snakkes om at det muligens kommer inn en ny regissør.

1

LANGEMANN-1968

Singer's debutfilm public access er verdt å få med seg. Første del av filmen er virkelig bra, men den taper seg etterhvert..bedre manus og større budsjett hadde nok gjort vei i vellinga.

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...