Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Filmen om Freddie Mercury er nær!

Det er nå 8 år siden de begynte å arbeide med denne filmen. Først skulle Sacha Baron Cohen spille Freddie Mercury. Men dette ble det ikke noe av pga artistsike uenigheter. Så kom Ben Wishaw på banen, men dette ble det heller ikke noe av da timeplanen ikke passet han. Nå er det klart at Rami Malek skal spille hovedrollen som Freddie Mercury. Bryan Singer skal vere regissør.

Entertainment Tonight kunne i går fortelle at innspillinge begynner tidlig i år. Jeg håper at dette nå endelig skjer, og at det blir et bra produkt. Brian May(gitarist Queen) og Roger Taylor(trommeslager Queen) har blitt kritisert for at de blander seg for mye inn i prosessen. Noen mener at deres mangel på forståelse for filmfaget gjør det vanskelig å komme videre. De er veldig opptatt av at Freddie skal bli fremstilt rettferdig. Så vi får bare se hvordan det går. Jeg som Queen-fan er glad for at de faktisk er der. Ingen vet mer om Freddie Mercury en de to. Men det er mulig at de er for nære.

Link til reportasje om filmen i "Entertainment Tonight".

1
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

0gg0

Jeg håper at dette nå endelig skjer

Jeg også. Utrolig spent på hvordan Freddie Mercury vil bli fremstilt. Usikker om Rami Malek er den rette, men det vil vise seg.

Bryan Singer har jo en god CV så det lover jo bra iallfall. Men det har gått så tregt så lenge, at jeg vil ikke håpe så altfor mye på at den kommer i gang snart.

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...