Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva synes dere om Disney Plus?

Nå som Disneys strømmetjeneste har vært tilgjengelig i Norge i et par måneder, hva synes dere om den? Jeg må si at jeg er ganske fornøyd med Disney Plus. Har stort sett et veldig bra utvalg av filmer og serier. Selv om den ikke har absolutt alt i Disneys store katalog, så har den likevel ganske mye. En annen god ting er at den har også bonusmatriale som har blitt utgitt på DVD/Blu Ray-utgivelser. Hva synes så dere?

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

tooommm

The Mandalorian er helt konge, men det er først i 2021 at tjenesten "tar skikkelig av" med masse nye serier og filmer. Et lite prishopp blir det også, fra 69,- til 89,-, men fortsatt billig altså.

2

Poke

Nå som Disneys strømmetjeneste har vært tilgjengelig i Norge i et par måneder, hva synes dere om den?

Er godt fornøyd med Disney+. Mye interessant innhold, spesielt kortfilmer, bonusmateriale, samt noen dokumentarer. Hittil har det blitt mest Mandalorian, Simpsons Treehouse of Horror, og noen kortfilmer med Donald, Mikke, og Langbein.

Mye bra å se på for en billig penge.

2

Mister_Morisette

Mye bra å se på for en billig penge.

Ikke sant?

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...