Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Popkornåret 2021

Tradisjon tro, ørtende år på rad men her kommer årets popkornfilm-tråd. Fjorårets ble en skikkelig bommert. Tror jeg listet opp 23 filmer, under halvparten nådde kinoene og personlig kan jeg ikke huske sist kinotur. Vi får håpe det blir mer popkorn, mindre korona dette året.

Bruker som vanlig filmweb.nos liste, den er i utgangspunktet noe upresis og med koronaflytting kan det hende mange av datoene er feil. Har i tillegg googlet bittelitt og lagt til noen filmer filmweb ikke hadde på lista. Men disse filmene virker popkornverdige i 2021:

15.1: Wonder Woman 1984 (har riktignok hatt strømmetjenestepremiere i USA) 12.2: The King's Man 19.3: Morbius 2.4: James Bond: No time to die 16.4: Mortal Kombat 23.4: A Quiet Place 2 7.5: Black Widow 19.5: Free guy 21.5: Godzilla vs Kong 28.5: Fast and Furious 9 11.6: Ghostbuster: Afterlife 25.6: Venom: Let there be carnage 9.7: Top Gun: Maverick 9.7: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 16.7: Uncharted 16.7: Space Jam: A New Legacy 6.8: The Suicide Squad 1.10: Dune 22.10: Snake Eyes 5.11: Eternals 19.11: Mission Impossible 7 17.12: Spider-Man 3 22.12: Matrix 4.

Pop pop og forhåpentligvis godt nytt kino-år.

1
22 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

LaGoeba

Denne havner vel kanskje under popcorn-året også? Eller kanskje ikke.

Uansett ny trailer for Justice League ZS cut.

1

jonas

Ser at Wonder Woman 1984 plutselig er kinoklar, har premiere i morgen allerede. Aner ikke om den blir tilgjengelig på streaming. Vet den har fått lunkne kritikker, personlig er jeg så kinosugen at jeg sterkt vurderer å ta turen i helga.

1

Cabal

Dårlige greier. Ga den 3/10 - og det er det mest korrekte denne filmen kan gis. True story.

1

jonas

Ga den 3/10

Det står du vel fritt til å gjøre. Jeg står fritt til å se den og gi min egen score. Jeg er heldigvis en enkel sjel som stort sett bestandig koser meg når jeg serveres store bilder, høy lyd og popkorn i kinomørket.

1

LapinKuIta

Ser frem til Mission Impossible. De filmene har blitt bedre og bedre om man ser bort i fra toeren.

1

EmperorLondoMollari

Saw filmene er bra men jeg orker ikke å se dem lengre. 3ern er best og 4ern er dårligst.

1

Bml-93

Ekstremt spent på den Saw-filmen. Chris Rock med ideen og har fått med seg selveste Samuel L. Jackson på laget. Rimelig sykt til å være film nummer ni i rekken, selv om den sikkert kommer til å skille seg litt vekk fra de andre.

Personlig så liker jeg de filmene. De henger sammen på en så forskrudd og overkomplisert måte som gir minimalt med mening at det er litt artig, men de må nesten binges som en tv-serie for å få noe ut av det

Rangering: Saw - Saw II - Saw VI - Saw III - Saw IV - Jigsaw - Saw V - Saw 3D

1

trøndergutten

Ekstremt spent på den Saw-filmen. Chris Rock med ideen og har fått med seg selveste Samuel L. Jackson på laget.

Jeg ser den kommer på kino i disse dager. Rimelig sykt at Samuel L. Jackson er med i en slik film.

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Bilde

Shopping

Shopping

Laster...