Film esc

Innlegg

Film

Ruud18

Beste oppfølgere...???

Vi vet alle at oppfølgere ikke er kjent for å vær særlig bra....men det finnes allikevel noen gode oppfølgere.

Her er de beste jeg vet:

HOME ALONE 2 Utrolig God Oppfølger! Måten den bygger på hendelsene fra 1'eren på er genial! 1'eren er bare et lite hakk bedre, etter min mening.

TERMINATOR 2 Milevis Bedre Enn Originalen! James Cameron gjorde en meget god jobb da han bygget på den geniale story'en ifra 1'eren, og gjorde 2'erens story enda bedre. En av de beste Action-filmene jeg har sett, og uten tvil den mest geniale! Folk må ha blitt VELDIG tilfredstillt når de så den på kino i 92'.

BLAIRWITCH 2 Da jeg hørte at det skulle bli en oppfølger til "The Blairwitch Project", reagerte jeg på samme måte som jeg gjorde da jeg hørte at noen hadde kommet med en idè om å lage en oppfølger til "Titanic". "Det kan bare bli tåpelig!" tenkte jeg. Jeg så den ikke på kino og ungikk den lenge etter at den var kommet ut på video. Men da jeg endelig tok en titt på coveret og oppdaget kommentarer som "...bedre enn originalen" ga jeg den en sjanse. Da oppdaget jeg en av de beste oppfølgerene jeg har sett. Den var bare fullstendig genial, og jeg fikk tilbake noe av den frykten jeg hadde da jeg så 1'eren. Har havnet på 3.Plass i min "Top 5 Mest skremmende filmer jeg har sett".

AMERICAN PIE 2 Jeg fatter ikke hvorfor folk slakter denne filmen. Den spiller stort sett på det samme som 1'eren, men jeg synes at denne var MYE morsomere. Skuespillerne fra 1'eren gjør en like god innsats og jeg koste meg like mye under denne filmen. Jeg vil faktis si at "American Pie 2" er et lite hakk bedre enn originalen.

Hvilke oppfølgere liker dere..???

1
25 svar

mine er star trek2 the wreth of khan..nr 1 var dårlig så det var enkelt å komme seg opp fra den gjørmen :)

indiana jones 2 og star wars 2 ( i rekke følge etter filmen ble lagt)

ja det er sjeldent med gode oppfølgere men det finnes....

1

Må vel ta med Godfather 2 her vil eg tippa.

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

Boogiepop Phantom: Greit nok, dette er en (kort, 12ep) tegnet TV-serie, og ikke en film, men stemningen er 114 ganger mer guffen enn den i (den ikketegnede) filmen Boogiepop and Others.

--- 2 5 0 1 - ningyôtsukai

"Tomato wa dame - Watashi no mono - Tako wa ageru - Mitame ga kirai!"

1
Montella [Slettet]

"Montella skrev: for meg virker det omtrent som å bli livredd når man ser på Alle elsker Raymond... "

Eg blir faktisk livredd når eg ser det. Livredd for at fjernkontrollen ikkje skal virka so eg ikkje får skifta kanal. Livredd!

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

Home Alone 2 er jeg enig med deg i, det er en godfilm som jeg av en eller annen grunn aldri blir lei av og alltid kommer i julestemning av. Kanskje det samme fenomenet som med Grevinnen og hovmesteren.

Terminator 2 er jo selvskreven.

Men Blair Witch 2? Den er jo helt latterlig og burde ikke vært utgitt som Blair Witch 2. Eneren var jo en meget original film(håndholdt kamera, "dokumentar" osv), toeren var jo en helt standard mtv-generasjonsgrøsser.

1

Nok en glimrende oppfølger er Mission Impossible 2. Ingen klassikker som terminator 2 og de filmene der, men en god etterfølger likefult. Uten tvil mer spennende enn eneren.

1

Back To The Future Part II =)

Strange things are afoot at the Circle K

1

Cheech & Chong Still Smoking

Hand Me The Keys You Fucking Cocksucker !

When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention

1
Ashe2001 Cheech & Chong Still Smoking Hand Me The Keys You Fucking Cocksucker ! When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention

Dere har glemt kanskje den beste av alle!!!!!

DIE HARD 2!!!!!!!

Kanonoppfølger til en av tidenes beste actionfilmer!!

Dette er DVD samlingen min: Braveheart LOTR Die hard 1 Die hard 2

Og Cunning stunts og S&M av verdens suverent beste band, METALLICA.

When a Man Lies He Murders Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home

1

Evil Dead 2

Listen up, you primitive screwheads!

1

Hvis jeg skulle nevne noen bra oppfølgere, så må jeg uten tvil nevne "Aliens" (regi av James Cameron) som var oppfølgeren til "Alien" (Ridley Scott). James Cameron har også laget "Terminator 2: The Judgement Day" som jeg personlig syns er bedre enn eneren. Syns begge disse stiller sterkt på oppfølgere. Samme gjelder Godfather part II, en flott oppfølger, men forfølgeren var like så bra. Men jeg syns da allikevel Star Wars 2: Attack of the clones var en sterk oppfølger til Phantom Menace.

1

American Pie2 er ganske bra, ja.

1

Jeg tenkte akkurat på Home Alone 2 når jeg såg overskriften! En utrolig god oppfølgerfilm!

Ellers så er Godfather 2 en god oppfølger!

1
jonas Home Alone 2 er jeg enig med deg i, det er en godfilm som jeg av en eller annen grunn aldri blir lei av og alltid kommer i julestemning av. Kanskje det samme fenomenet som med Grev...

"jonas skrev: Home Alone 2 er jeg enig med deg i, det er en godfilm som jeg av en eller annen grunn aldri blir lei av og alltid kommer i julestemning av. Kanskje det samme fenomenet som med Grevinnen og hovmesteren."

samme her, hvis jeg ikke får sett Home Alone (1eller2, foretrekker 1) så blir det lite julestemning

1

Terminator 2 og de indirekte oppfølgerne til clercks: mallrats chasing amy dogma jay and silent bob strikes back....

1

Terminator 2 og Star Wars episode 5 er vel filmene som hever seg mest over forgjengerne. Terminator 2 fordi den er sinnsykt mye bedre lagd og SW fordi historien er mye mer moden.

Ellers kan jeg nevne at MI må virkelig ha vært dårlig hvis MI2 var bedre.

.lode.

1
lode25 Terminator 2 og Star Wars episode 5 er vel filmene som hever seg mest over forgjengerne. Terminator 2 fordi den er sinnsykt mye bedre lagd og SW fordi historien er mye mer moden. E...

"lode25 skrev: Terminator 2 fordi den er sinnsykt mye bedre lagd...

Er selvfølgelig enig i at Terminator 2 er mye bedre lagd, men er IKKE enig i at det er DERFOR den er bedre. Manuskriptet til T2 er langt mer komplisert og filosofisk enn en'erns veltrimmede men enkle katt- og mus-lek.

Genialt å lage en enorm, underholdende Science-fiction/Action film som handler om menneskeverd! :) Kan ikke se for meg at en slik film kunne bli laget i europa (uten tanke på utgiftene).

Anbefaller alle filmelskere å lese Syd Field's 4 Screenplays hvor T2 er en av filmene som analyseres...

1
Halvpalle Aliens uten tvil....

Halvpalle skrev: Aliens uten tvil....

Kunne ikke vært mer enig.

"If A equals success, then the formula is: A=X+Y+Z. X is work. Y is play. Z is keep your mouth shut." Albert Einstein

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...