Film esc

Innlegg

Film

Calidor77

Konvertere til SVCD ??

Heisann!

Noen som kan være så vennlig å forklare meg hvordan og hvilken programmer man bør/kan bruke for å konvertere til SVCD ...så hadde jeg blitt veldig takknemlig =) Jeg vet d finnes masse forskjellige programmen men fint om noen kunne fortelle meg om noen har erfaringer. Har f.eks en fil på 700mb som jeg gjerne vil hatt ut på 3 cd'er i svcd format.

1
3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

spør på dataforumet

Chillern1 Man4ever Manchester United***Ac Milan***Italia Giggs***Shevchenko***Scholes Stargate***Matrix***Star Wars

1

"Calidor77 skrev: Heisann!

Noen som kan være så vennlig å forklare meg hvordan og hvilken programmer man bør/kan bruke for å konvertere til SVCD ...så hadde jeg blitt veldig takknemlig =) Jeg vet d finnes masse forskjellige programmen men fint om noen kunne fortelle meg om noen har erfaringer. Har f.eks en fil på 700mb som jeg gjerne vil hatt ut på 3 cd'er i svcd format."

Bare søk etter programmet avi to svcd (regner med at du filmen er i avi format?) kom over siden (http://www.vcdhelp.com/avitovcdfoolproofusingcce/). Men hvordan man gjør det vet jeg ikke :)

Shhhh, can u keep it down? I cant hear the war!!!!!!

1

Gå til www.tmpgenc.net og kjøp (eller finn en cracket versjon om du er av slik legning) TMPGenc. En av mine favoritter til å konvertere fra avi til mpeg, både vcd og svcd.

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...