Film esc

Innlegg

Film

Ashe2001

Dagens handletur endte opp med følgende :

The Warriors 300 miles to graceland Cheech & Chong Still Smoking Airplane Once Upon A Time in America Asterix & Obelix møter Cleopatra

Hand Me The Keys You Fucking Cocksucker !

When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Once Upon a Time in America er jo sjef.. har ikke sett de andre.. så litt av 3000 Miles to Graceland, og det var nok til å si at den var meeeeeget dårlig..

1
Montella Jeg venter to filmer i posten... Ali G - Innit Being John Malkovich

Venter et par filmer i posten; Hamburger hill Full metal jacket

Har blitt en del krigsfilmer i det siste. We were soldiers og Black hawk down ble innlemmet i samlingen for en uke siden, og har jævla lyst til å bestille band of brothers fra play.

I de nærmeste ukene kommer det flere storfilmer ut; Spiderman Star Wars - attack of the clones Lord of the rings - extended version av fellowship of the ring Resident evil(noen vil nok si at dette ikke er noen storfilm, men jeg skal nok ha den likevel)

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...