Film esc

Innlegg

Film

LorcH

Milos Formans "Gjøkeredet" ute på DVD sone 2!

Selv fikk jeg kjøpt denne FLOTTE dvd'n 23. oktober, men hadde mistet passordet på VG diskuer greia. Tidligere nick er Xuthus. Hva syns dere om Gjøkeredet da? Selv har jeg plassert den blant de seks 10'rne jeg har gitt på imdb.com En brilliant film, med en brilliant skuespiller. En av tidenes beste filmer. Anbefaler dere ALLE å kjøpte denne dvd'n når den kommer ut 6. november! Jeg fikk denne dvd'n på grunn av at jeg hadde tatt feil av releasen på den og Stephen King's It. Den skulle ha kommet 23, men jeg trodde det var Gjøkeredet. Jeg spurte etter Gjøkeredet og vips så var den der. Dermed fikk jeg kjøpt den. Fantastisk film!

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Gjøkeredet er uten tvil en meget god film.

Det viser seg at dte blir gitt ut flere filmer av Milos Forman, derav Amadeus på 2 discer. Men er dette den som nylig er blitt vist på kino = Director's Cut ?

Uansett, begge meget gode filmer !

1
BellaRagazze Gjøkeredet er uten tvil en meget god film. Det viser seg at dte blir gitt ut flere filmer av Milos Forman, derav Amadeus på 2 discer. Men er dette den som nylig er blitt vist på ki...

Har faktisk ikke peiling.. Min er på 129, Two-Disc Special Edition. Amadeus kommer visst ut på samme "greie" som Gjøkeredet. Det som overrasket meg mest med filmen er at Gjøkeredet faktisk har ordentlig cover, ikke de jævlige pappcovrene som Warner Bros har pleid å hatt tidligere. Håper de fortsetter med det, siden det nesten er umulig å få tak i cover til WB.covrene hvis de blir ødelagt:) Hva syns dere andre om WB-covrene a?

1
LorcH Har faktisk ikke peiling.. Min er på 129, Two-Disc Special Edition. Amadeus kommer visst ut på samme "greie" som Gjøkeredet. Det som overrasket meg mest med filmen er at Gjøkeredet...

WB burde definitivt tatt hintet og kjørt keep case-cover slik som de fleste andre. På den annen side er mange spesialutgaver i særegne covre; nevner bl.a. Se7en, Fight Club, True Romance, Beauty And The Beast, Amélie, Royal Tenenbaums (Criterion), Godfather-boksen, Die Hard-boksen, Toy Story-boksen, og mange jeg sikkert har glemt.. De blir ikke de helt samme med normale covere igjen.. En får vel bare ta godt vare på dem og la være å låne dem ut..

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...