Film esc

Innlegg

Film

drjonas

MÅ HA! MÅ HA!!

Jeg trenger alle sesongene av Seinfeld på DVD. Noen som vet om det i det hele tatt er gitt ut? Eller om det finnes et sted hvor jeg kan sjekke dette?

1
4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Er temmelig sikker på at de ikke er gitt ut på dvd.

Strange things are afoot at the Circle K

1

Ja, genialt. Det MÅ komme ut en gang. I mellomtiden kan du laste ned alt!

Haavard har alltid rett, nesten

1

Tror ikke de er gitt ut! Det er en skam! Send mail til de og be dem om å gi det ut! Ha lasta ned endel sesonge, men skulle gjerne hatt det på DVD...

Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

1

Veit dei ikkje er gjedd ut. Og blir ikkje gjedd ut på ei stund.

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...