Film esc

Innlegg

Film

Ashe2001

Nå mangler jeg 2 stk

Fra å få samlingen min opp til 600 dvder WWOOOOWWWWJUUHHUUUJJEEAAAHHHEEEJUUUPPPIIII

Hand Me The Keys You Fucking Cocksucker !

When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention

1
35 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

grattis da!!!

høres jo meget bra ut.. er det mye drit i samlingen da??

1
LorcH Grattis da.. eller hva jeg skal si.. Tror jeg har 69 dvd-filmer akkurat nå.. Kjøpt siden januar 2001.. Er ikke all verden å skryte av.. men er bare 14 år

Jeg har ca.100 dvd'er pluss en del bokssett.. har gått noen penger på det ja, men det er det også verdt.. mangler bare et par 3-5 filmer med Brad Pitt nå.. hehe.. Robert De Niro og Al Pacino mangler jeg litt flere av.. tenkte jeg skulle fullføre Brad Pitt først..

1

Har du lagt inn samlingen på dvd-profiler eller lignande? hadde vore moro å sett ke du har for nokon filmar. Kanskje eg finne meir enn 2-3 dårlige ;-)

1

Å herregud så mange.. Du har ikke tilfeldigvis "Waterworld," "Wall Street" eller "Plaines, traines and automobiles" på sone 2 DVD til salgs for en billig penge a..? :)

1

DÆVEN det er mange filmer/penger... selv har jeg vel en 20-30 eller noe sånt... :) __________ r|KkÝ®@||ÿ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

1

Jeg har nesten 50!! Men så har jeg bare hatt DVD-spiller siden i fjor da.... + at jeg er en 15 åring som akkuart har fått seg jobb! Ble ikke mye pæng før nei.........

Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

1

600 DVDer det er jo helt vilt. Respekt!

Jeg har selv ca. 90 DVDer.(Har samlet i ett år)

Listen up, you primitive screwheads!

1
Montella denne dvdprofiler har jeg ikke helt skjønt meg på... er det enkelt?? link, takk?

Montella skrev: denne dvdprofiler har jeg ikke helt skjønt meg på... er det enkelt??

link, takk?

Jepp.. svært enkel.. Bare skriv inn strekkoden, eller UPC'n som den blir nevnt som. Det er farlig lett. Begynn på det 2. tallet og skriv inn, så får du snart opp cover og hele pakka.. Det som derimot trekker dvdprofiler ned er at mange av filmene som er der er useriøse, og at det ofte tar lang tid før det kommer nye filmer. From Hell sone 2 har foreksempel ingen skuespillere.. noe som trekker ned.. Men divx manager er også bra på en måte, men der tar de mer hensyn til filmene, ikke dvd'ne. Sjekk ut www.dvdprofiler.com eller noe for mer info om dvdprofiler <-dumt sagt

1
Ashe2001 ja, jeg har dvdprofiler, går det an å dele lista mi med andre...??? Hand Me The Keys You Fucking Cocksucker ! When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pa...

"Ashe2001 skrev: ja, jeg har dvdprofiler, går det an å dele lista mi med andre...???"

Det går spelandes flott. Berre gå på Online - My Profiler - Upload To My Profiler og lat folk få veta ke alias'et ditt er.

http://www.dvdprofiler.com/mc.asp?alias=Darco&amp;acceptadult=true

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

INGEN SLÅR MEG! Bare EN dvd til nå, åååååååå som jeg gleder meg.. Kan ikke vente, må ha den filmen nå, ånei, hvorfor har jeg den ikke, jeg skyter meg selv hvis ikke den materialiserer seg på skrivepulten min nå, for da.. da... da........ har jeg EN dvd!!! Jippie kay-yay mahfax, nobody beats me!!! :)

1
Montella "Tomu skrev: Hmmm, er det noen som bruker dvdprofiler som har testet Moviecollector? Hva er best av disse to? Selv bruker jeg Moviecollector og er super fornøyd med den :) " hvor k...

"Montella skrev: "Tomu skrev: Hmmm, er det noen som bruker dvdprofiler som har testet Moviecollector? Hva er best av disse to? Selv bruker jeg Moviecollector og er super fornøyd med den :) "

hvor kan jeg få den da?"

Moviecollector finner du på siden: http://www.collectorz.com/

1
Ashe2001 Nei, isåfall er det to -tre stykker, pleier å være ømfintlig med utvelginga mi : ) Hand Me The Keys You Fucking Cocksucker ! When I was growing up, my family was so poor we couldn...

"Ashe2001 skrev: Nei, isåfall er det to -tre stykker, pleier å være ømfintlig med utvelginga mi : ) " HÆ?! Jeg digger film mer en de fleste, men det finnes jo faktisk ikke så mye som 600 virkelig BRA filmer! (Eller 595, da hvis jeg skal trekke fra tre!)

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...