Film esc

Innlegg

Film

spursman

Langoliers

Noen som vet hva denne filmen heter på norsk?

Spursman, som takker på forhånd -Come On You Spurs!-

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tror ikke den har fått noen norsk tittel. Tullefilm er det uansett. Lese boka er bedre.

1

Enig, har sansen for slike filmer, og tar gjerne i mot tips om andre filmer med omtrent samme konsept.

Har lyst til å bestille filmen på DVD, og derfor lurer jeg på om den har en tittel på norsk. Har ikke funnet noen norske steder enda, men kan jo bestille fra Statene.

Spursman -Come On You Spurs!-

1

"spursman skrev: Noen som vet hva denne filmen heter på norsk?

Har aldri sett annen "norsk" tittel enn langoliers. Stilig film, helt til de fjollets skapningene dukket opp. Herregud, de så hjelpeløse ut...

1
indurain "spursman skrev: Noen som vet hva denne filmen heter på norsk? Har aldri sett annen "norsk" tittel enn langoliers. Stilig film, helt til de fjollets skapningene dukket opp. Herregu...

"indurain skrev: "spursman skrev: Noen som vet hva denne filmen heter på norsk?

Har aldri sett annen "norsk" tittel enn langoliers. Stilig film, helt til de fjollets skapningene dukket opp. Herregud, de så hjelpeløse ut..."

Enig. Filmen er fascinerende og underholdende, men taper seg litt helt mot slutten. Er vel egentlig en miniserie originalt?

1
spurs10 "indurain skrev: "spursman skrev: Noen som vet hva denne filmen heter på norsk? Har aldri sett annen "norsk" tittel enn langoliers. Stilig film, helt til de fjollets skapningene du...

Takk, jeg mener faktisk at den het Langoliers da den gikk på TVNorge. Så da har den vel ikke fått noen "norsk" tittel.

Enig at de teite monstrene på slutten ødelegger litt. Men konseptet på filme er kult.

Spursman, som hadde mareritt en gang om at alle menneskene unntatt undertegnede var borte. Nifst! -Come On You Spurs!-

1

Tidenes dårligste film ? Lo meg skakk da jeg så den for mange år siden.

Oddi

1

"spursman skrev: Noen som vet hva denne filmen heter på norsk?"

På norsk heter den rett og slett "Langolierne".

Værsågod.

1
TallDwarf Tøft konsept. Spesielt på den flyplassen de kommer til. Noen som har tips til andre nå-er-alle-menneskene-på-jorda-borte-filmer? :)

"TallDwarf skrev: Tøft konsept. Spesielt på den flyplassen de kommer til. Noen som har tips til andre nå-er-alle-menneskene-på-jorda-borte-filmer? :)"

Fins en ganske ny tv-miniserie ( http://us.imdb.com/Details?0108941 ) basert på The Stand av samme forfatter. Ellers så har vi jo The Omega Man ( http://us.imdb.com/Details?0067525 ) med Charlton Heston da. Og 12 Monkeys ( http://us.imdb.com/Details?0114746) med Bruce Willis og Brad Pitt. Sikkert mange fleire og, men var dei eg kom på i farten og som eg faktisk har sett sjølv.

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...