Film esc

Innlegg

Film

mrHotspur

De første som ser To Tårn klubben!

De som har billetter til premieren meld dere inn!

Første medl...

1.mrHotspur Fokus, Tromsø

(ta med hvilken kino)

1
43 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Og hvor lenge dere har ligget utenfor kinoen for å få billetter:) __________ r|KkÝ®@||ÿ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

1

Jeg signerer inn! Premieredagen - Fredrikstad Kino! Nyoppussa og med allt nytt!

Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

1

har billetter... 14 stk for å vere nøyaktig.

1

Jeg holder på med boken for andre gang....

Jotjar, som synes den forrige filmen var bra, men ikke når boka til anklene engang. Dog må han vel se denne filmen og engang...

1

Skal se den kl. 00.05 natt til 18. desember....og har ikke stressa mer enn en telefonsamtale for å skaffe de billettene...gode plasser også. Heia bra kinoer i bygdenorge :)

- In the beginning the universe was created. This has made alot of people angry, and been widly regarded as a bad move. (Douglas Adams)

1
Gorken Hvorfor 00.05??? Den har jo premiere 00.02! Du får jo se den 3 min. etter alle oss andre!!! Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

Jeg skal se den 17.30 og så gi bæng i ringenes herre i et år fremover. Det vil si jeg kommer sikkert til å kverulere med fanatikerne som mener filmen er tidenes beste for det kommer den neppe til å være.

Noen som skal på en premiere og som gidder å rope "Julenissen!!" når Gandalv dukker opp?

1

Fikk ikke premierebillett denne gangen :-( Skal se den 17.30 den attende på Kristiansand kino. Ganske bra likevel, med tanke på at jeg er i Stavanger for tiden, og ikke hadde mulighet til å ligge i kø.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.geocities.com/kong\_the\_man--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1

Får se førvisning av filmen en uke før premieren helt gratis og uten å ha ligget et eneste sekund i kø. Greit å kjenne kinosjefen.

mvh. Filmguy,

1
Gorken Hvorfor 00.05??? Den har jo premiere 00.02! Du får jo se den 3 min. etter alle oss andre!!! Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

Kinoen jeg skal se den på sender den 00.05 av en eller annen grunn. Jeg skal be kinomaskinisten spole litt i begynnelsen sånn at jeg kommer up to date med resten av landet.

- In the beginning the universe was created. This has made alot of people angry, and been widly regarded as a bad move. (Douglas Adams)

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...