Film esc

Innlegg

Film

Gorken

Nissene på Låven - DVD

Hvor får man den billigst?

Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Veit ikke jeg, har alle episodene på video 8-)

1

HHIHIH kjøpte den for 229 på OBS! men er antagelivis billigest der eller på Elkjøp !!

1
Zlasher Tror 229 + eventuelle rabatter (free record shop "medlemskap") er noe av det billigste du kan finne den for akkurat nå - men ellers er jo lefdal på analbru ett godt alternativ å le...

"Zlasher skrev: Tror 229 + eventuelle rabatter (free record shop "medlemskap") er noe av det billigste du kan finne den for akkurat nå - men ellers er jo lefdal på analbru ett godt alternativ å lete på..

ANALBRU, hhiihihihihihi er det en plass

Hand Me The Keys You Fucking Cocksucker !

When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...