Film esc

Innlegg

Film

omp9

Er det noen som har sett.........?

En film som heter The Good Son?

Filmen er fra 1993, Horror/Thriller/Drama Macaulay Culkin spiller i hovedrollen.

Er det noen som har sett denne? Er den noe bra?

Listen up, you primitive screwheads!

1
6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ja, den har jeg faktisk sett.. Filmen er ikke akkurat noe aa skryte av..den er heller daarlig.. Horror?? Filmen er mer komedie..

1

Ikkje noko å skryta av nei

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

Grei nok film. Karakter 5-6 av 10

Er ikke komedie og heller ikke grøsser.. Men en triller..

1

Er ikke det den filmen hvor Culkin spiller begge brødrene..en snill og en slem? I så fall syntes ikke jeg den var noe særlig.. ♫♪ Ę | ® Ę ễ Ν ♫♪

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...