Film esc

Innlegg

Film

hillis

Angående DVDstrax

Var inne på siden i sted, og må si jeg synes ordrebetingelsene deres var litt misvisende formulert. Har ikke handlet der før, men skjønner at tollproblemet på ordrer over 200,- gjelder her. De skrev selv at ordrer som inneholder flere produkter vil bli delt opp enkeltvis og sendes etter hvert som de er tilgjengelige. Men betyr dette at man deler opp bare dersom ikke alle varene er tilgjengelige i bestillingsøyeblikket, eller deles de opp uansett for å omgås toll og avgifter (slik Play gjør det)? Frakt var 35 kr pr produkt (pakke), så jeg. Regner med at det betyr 35 kr for hver mottatte pakke og ikke for den totale ordren?

Driver og vurderer om jeg skal bestille noe derfra, men ettersom jeg ikke har handlet på den butikken før, tenkte jeg det hadde vært kjekt å spørre noen med erfaring derfra, slik at jeg ikke går i noen "feller". Så er det noen som kan greie skikkelig ut om DVDstrax sine ordrerutiner? På forhånd takk for hjelp

Hillis

1
72 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Du betaler porto for hver pakke, altså hver film. Ikke så uforståelig det. Men om jeg var deg ville jeg heller brukt andre billigere steder; www.dvdsoon.com, www.dvdboxoffice.com, www.play.com, dddhouse.com. Du vil tjene en del penger på det!

1
tkvaerner Du betaler porto for hver pakke, altså hver film. Ikke så uforståelig det. Men om jeg var deg ville jeg heller brukt andre billigere steder; www.dvdsoon.com, www.dvdboxoffice.com,...

Har i mellomtiden funnet svar på dette selv, men takk for hjelpen uansett. Hadde nok uansett ikke tenkt å handle fast på dette stedet, men så et par-tre DVD'er der til en nokså gunstig penge. Men med frakt blir det jo ikke så billig likevel, så da gir vi blaffen. Og ingen fare, jeg kjenner meget godt til de andre du nevner. Er nærmest blir storforbruker av Play i det siste, meget billig og bra der ja!

Hillis

1
Fancy alvin skrev: Jeg kjørte på rødt lys i går uten å bli tatt. Da tjente jeg jo 2000,- så jeg kan handle en hel masse --------------------- du ha'kke tjent noe, du har spart.

"Fancy skrev: alvin skrev: Jeg kjørte på rødt lys i går uten å bli tatt. Da tjente jeg jo 2000,- så jeg kan handle en hel masse --------------------- du ha'kke tjent noe, du har spart."

Nei. Han har tjent. Og no skal eg ut og tjena mykje mykje peng. Skal nemlig køyra i godt over fartsgrensa mange mange ganger. Og for alle dei pengane eg har tjent skal eg kjøpa meg noko flott.

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...