Film esc

Innlegg

Film

KnallSam

Memento

Dette er en fiks og orginal film, men hadde egentlig Leonard tatt knekken på sin egen kone?

KnallSam Det er knall å være Sam

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er vel opp til deg å avgjøre, det er noe av det som er så kjekt med denne filmen..

En av tolkningene mener at Sammy Jankis-historien egentlig handlet om Leonard selv, og at det var han som satte overdosen med insulin på kona, og ikke Sammy. En liten brist kan det være i og med at Lenny forteller "Terry" at kona ikke hadde diabetes, men dette kan være noe han har lært seg å huske feil. Tross alt ville han ikke huske det hvis han drepte kona selv - mye tyder på at de manglende sidene i politirapporten Terry gav ham nevner at kona faktisk overlevde angrepet, og hun må dermed ha dødd på annet vis senere..

<r-xr-xr-x> Just try to edit me

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...