Film esc

Innlegg

Film

Natan

KORTFILM= artsy fartsy mumbo jumbo!

Kortfilm er en UTING! Formatet fungerer ikke til å fortelle interessante historier. Ingen seere blir grepet av å følge en kortfilmregissørs visuelle tanker i 2- 15 min.

Gå over til langfilmformatet! Ikke kast bort tiden deres på pretensiøst "artsy farsty mumbo jumbo"! .

1
3 svar

Lat no folk få gjera so dei vil da.

Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

1

Så om regissøren skulle strekke de 2-15min ut til halvannen time hadde det blitt bedre? Nei la dem drive på som mannen sa. Det er forøvrig en hel del langfilmer som med fordel kunne vært klippet ned til en kortfilm.

1

Natan, jeg tror du ikke skjønner hvorfor man lager kortfilm? Gjør du? Det er en vei inn i langfilmens verden, har man ikke noe å vise til, så får man ikke laget langfilm. Lært noe nå?

Dessuten finnes det mange fantastisk bra kortfilmer, så jeg skjønner ikke helt hva du mener.

1

Lignende innlegg

TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
TV-program charlie27 Siste svar

Iskrigerne

Har pløyd gjennom 4 sesonger nå. Utrolig underholdene serie og jeg som ikke er særlig hockey interessert engang :) er samholdet og oppturene og nedturene som treffer meg :) og køddinga gutta i mellom....
1
6 svar
Film charlie27 Publisert

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)
1
0 svar
Film cowboyterje Publisert

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.
1
0 svar
Laster...