Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tamworth-nytt: Gary Mills skjeller ut Gary Mills

...med det resultat at Gary Mills forlater klubben.

Forvirret? Vel, det har seg slik at det av en eller annen grunn har oppstått en konflikt mellom Tamworth-manager Gary Mills (kjent som spiller fra bl.a. Forest, Leicester og Notts County) og midtbanespiller Gary Mills (med fortid i Rushden & Diamonds). Gary Mills sier til pressen at Gary Mills har blitt sparket fra klubben. Gary Mills går til og med så langt at han skriver på klubbens offisielle nettside at "I am ashamed to share the same name. Not only has he failed to perform to the standard expected, he has been a bad influence."

Ifølge Gary Mills har Gary Mills ikke vist den innstillingen Gary Mills forventer av sine spillere, hverken på trening eller i kamp, og derfor har Gary Mills blitt satt ut av laget. Situasjonen toppet seg da Gary Mills ba Gary Mills om å få bli sendt ut på lån fordi han var misfornøyd med sin spilletid. Gary Mills avviste denne søknaden, og sier at "What good's that to me? I want players who will knuckle down in training to prove to me they are good enough, with the pride, character and desire to deserve a starting place, like others have done."

Enden på visa har derfor blitt at Gary Mills har revet i stykker Gary Mills' kontrakt, og bedt Gary Mills ryke og reise fra klubben. Gary Mills har foreløpig ikke uttalt seg om denne saken, men er altså nå på leting etter ny klubb.

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Stinkfist

Jajamensann. I desember hevdet lokalavisa at Gary Mills var en aktuell kandidat for den ledige managerjobben i Mansfield, men som vi vet, gikk den jobben til noen andre. Så spoler vi fem måneder framover, og kan lese at Gary Mills har signert for nettopp Mansfield. Hva skal man mene om sånt? Gary Mills får glødende referanser, slik nyförvärv alltid får, og beskrives som den kreative midtbanespilleren Mansfield har manglet de siste åra. Javel, høres for all del lovende ut. Jeg håper bare at Gary Mills også er en lagspiller, og at ikke Gary Mills hadde rett i sin karakteristikk av Gary Mills for snart to år siden.

1

Stinkfist

Det kan bli nye møter mellom Gary Mills og Gary Mills, ja. Tamworth sikret seg direkte opprykk til Conference i går, etter å ha vunnet 1-0 over Hinckley foran 1410 tilskuere, som er et imponerende tall for en tirsdagskamp på Nivå 6. Tydelig at mange hadde lyst til å være med på opprykksfesten, selv om det faktum at denne kampen var et lokaloppgjør sikkert også hjalp på publikumstilstrømningen. Nick Wright scora vinnermålet i denne kampen, og Tamworth returnerer dermed til nonligafotballens mest fornemme divisjon etter to års fravær. Dette opprykket er også gledelige nyheter for Mansfield-fansen, som med dette er sikret minst ett noenlunde lokalt oppgjør neste sesong, selv om Burton skulle finne på å rykke opp.

Samme Nick Wright kom forøvrig også på scoringslista da Tamworth vant 2-0 over Burscough på lørdag, og med det sendte Merseyside-foreningen ned til Nivå 7. Det andre målet ble scora av en ikke helt ukjent herremann ved navn Des Lyttle. Jepp, folkens: DEN Des Lyttle. Ingen mål derimot for Gareth Sheldon, som med sine 23 Tamworth-mål ligger på andreplass på toppscorerlista i Conference North, kun slått av ettertraktede Lee Novak (Gateshead) som har 27, og helt sikkert blir en solid forsterkning for Huddersfield, hvis det medfører riktighet at han har tenkt å flytte til Leeds Road i sommer.

1

mikemodano

DEN Des Lyttle.

Den samme Desmond Tutu Lyttle kan ses i smørblid og ikke så reint lite stolt positur på et litografi undertegnede har i samlingen sin over fotballspillere som er avkarikaturert på samme bakgrunn som modano sjøl. Bildet med det maleriske motivet skriver seg tilbake til september i fjor, da The Lamb huset Gateshead i det som den gang var et oppgjør mellom to lag så vidt på øvre tabellhalvdel i Conf N. Og joda, Lyttle viste seg fra ei høyst jovial side, han, men hvem gidder vel si nei og være atal når et par måpende glugger fra en samåring stirrer mot deg i håp og forventning?

1

Stinkfist

Hvordan har det egentlig gått med Gary Mills og Tamworth etter at Gary Mills forlot klubben? Jo takk, bare bra. Lambs ligger for øyeblikket på andreplass i Conference North, ett poeng bak Gateshead, med to kamper mindre spilt. Så vi kan vel dermed slå fast at Gary Mills klarer seg fint uten Gary Mills. Det er ikke utenkelig at Tamworth rykker opp til Conference ved sesongslutt, og da kan vi kanskje se fram til nye dueller mellom Gary Mills og Gary Mills neste sesong? Gary Mills spiller jo som kjent nå i Stevenage.

1

Stinkfist

Om noen lurer på hva som skjedde videre i denne saken kan det avsløres at Gary Mills nylig signerte for Kettering Town. Gary Mills, derimot, er fortsatt på plass i Tamworth.

1

quentez

Gary Mills var gammal CL-helt for mitt Rushden.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Laster...