Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spill på lavere nivå i England

Vet ikke om det har vært noen poster på dette tidligere, og jeg gadd heller ikke lete stort.

Jeg spiller i 5. div i Norge og har lyst til å fortsette å spille når jeg flytter til England for å studere. Det er et nivå jeg trives greit med, og har vel heller gitt opp ambisjoner om å spille særlig høyere opp i divisjonene.

Det jeg lurer på er hviket nivå i England jeg burde sikte meg inn på dersom jeg skal finne et lag der borte .. ?

Hvis man går ut i fra struktur så vil 13. nivå i England som er regionale Premier Leagues vil omtrent tilsvare 3. div i Norge som da er den øverste divisjonen i hver krets her, men det høres jo også usannsynlig lavt ut.

Hvis det er noen her som har spilt amatørfotball i både Norge og England selv så kunne man kanskje fått en sammenlikning.

1
8 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Randomfyr

Jeg tipper jeg er den eneste norske ungdommen som drømmer om proffkontrakt for Notts County..

1

Andropov

Notts County er en fin klubb. Nå fikk du meg til å sjekke dem opp, og jeg ser at store navn som Russell Hoult, Matt Hamshaw, Kevin Pilkington og Jamie Clapham for tiden står på lønningslisten til verdens eldste proffklubb.

1

1_min_of_silence

jeg bodde i manchester 2002 og 03, hovedsaklig for å følge city. spilte på den tiden i 3. div her hjemme. som stinkfist skriver, så er det bare å ta kontakt med de lokale klubbene og trene sammen med dem.

jeg spilte selv for et par klubber der borte, men bare for å ha sagt det med en gang; de spiller ikke fotball nedover i divisjonene. de sparker forball. gjerne mens de overdøver hverandre med svært høylytte skjellsord.

skulle du i tillegg ha mørkt hår, så anbefaler jeg deg ikke å ha en viss lengde. spesielt ikke dersom du er glad i å drible. da kommer gloser som "fukin' italian bastard", samtidig som to-fots-tacklingene treffer deg i knehøyde. selv valgte jeg for helsa sin skyld å shave hele skallen... (og nei, det er ikke meg som er på profilbildet... men kanskje stinkfist greier å tippe hvem det er?)

men, morro er det!

1

Konstantinovich

jeg spilte selv for et par klubber der borte, men bare for å ha sagt det med en gang; de spiller ikke fotball nedover i divisjonene. de sparker forball. gjerne mens de overdøver hverandre med svært høylytte skjellsord.

Stemmer bra med mine oppfatninger. Et par unggutter fra mitt hjemsted gikk fra norsk 3.div til Boston som dengang var i League Two men klarte aldri å klore seg inn på laget. De ble dermed lånt ut til enda lavere nivåer men 'spillet' var rugby-light.

1

prestonnorthend

Er det en kvindøl vi har med og gjøre her?

Husker et par gutter med navn Thomas Gilbertson og Jonas Glendrange som signerte for Boston United for et par år tilbake i tid. Så vidt jeg kan erindre spilte de da for Lyngdal, men begge tilbragte sin oppvekst i Norges Texas, Kvinesdal.

Forøvrig morsomt at et lite tettsted som Kvinesdal har så mange relasjoner til den engelske fotballen. Det lokale fotballaget hadde jo en stund et samarbeid med Peterborough United, hvor blant annet Liverpool-dødaren Alfie Potter var på utleie fra i 2007-sesongen.

1

Stinkfist

Vanskelig å si, men når du spiller i norsk 5.divisjon tror jeg nok ikke du bør ta sikte på særlig høyere nivå enn Nivå 9 eller 10 i England. Jeg foreslår at du kontakter noen lokale klubber med tanke på prøvespill når du flytter over. Hvor i England er det du skal studere?

1

Ohlv

Hvor i England er det du skal studere?

Skal studere i Plymouth, har sjekket litt rundt og ser det er en liga der som heter Plymouth & District Combination med tre divisjoner på nivå 12-14, som igjen leder til Devon County League (11), hvor man kan kvalifisere seg til Western League med 1st Division (10) og Premier Division (9) så blir vel å sikte seg inn i området der en plass.

1_min_of_silence høres ut som en stil som passer meg ypperlig med tanke på at jeg har hverken har mørkt eller lyst hår og foretrekker å slå lange baller i bakrom som det ofte blir i 5. div. Blir dog skremt med tanke på hva resultatet av eventuelle småstygge talkinger jeg selv setter inn kan bli.

Hvordan var det tempomessig? Antar at man ikke får mye tid med ball, og dersom man forsøker å holde på den så blir det mer som dodgetackle versjon av dodgeball.

Takk for gode svar i alle fall.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...