Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spill på lavere nivå i England

Vet ikke om det har vært noen poster på dette tidligere, og jeg gadd heller ikke lete stort.

Jeg spiller i 5. div i Norge og har lyst til å fortsette å spille når jeg flytter til England for å studere. Det er et nivå jeg trives greit med, og har vel heller gitt opp ambisjoner om å spille særlig høyere opp i divisjonene.

Det jeg lurer på er hviket nivå i England jeg burde sikte meg inn på dersom jeg skal finne et lag der borte .. ?

Hvis man går ut i fra struktur så vil 13. nivå i England som er regionale Premier Leagues vil omtrent tilsvare 3. div i Norge som da er den øverste divisjonen i hver krets her, men det høres jo også usannsynlig lavt ut.

Hvis det er noen her som har spilt amatørfotball i både Norge og England selv så kunne man kanskje fått en sammenlikning.

1
8 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Stinkfist

Vanskelig å si, men når du spiller i norsk 5.divisjon tror jeg nok ikke du bør ta sikte på særlig høyere nivå enn Nivå 9 eller 10 i England. Jeg foreslår at du kontakter noen lokale klubber med tanke på prøvespill når du flytter over. Hvor i England er det du skal studere?

1

Ohlv

Hvor i England er det du skal studere?

Skal studere i Plymouth, har sjekket litt rundt og ser det er en liga der som heter Plymouth & District Combination med tre divisjoner på nivå 12-14, som igjen leder til Devon County League (11), hvor man kan kvalifisere seg til Western League med 1st Division (10) og Premier Division (9) så blir vel å sikte seg inn i området der en plass.

1_min_of_silence høres ut som en stil som passer meg ypperlig med tanke på at jeg har hverken har mørkt eller lyst hår og foretrekker å slå lange baller i bakrom som det ofte blir i 5. div. Blir dog skremt med tanke på hva resultatet av eventuelle småstygge talkinger jeg selv setter inn kan bli.

Hvordan var det tempomessig? Antar at man ikke får mye tid med ball, og dersom man forsøker å holde på den så blir det mer som dodgetackle versjon av dodgeball.

Takk for gode svar i alle fall.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...