Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spill på lavere nivå i England

Vet ikke om det har vært noen poster på dette tidligere, og jeg gadd heller ikke lete stort.

Jeg spiller i 5. div i Norge og har lyst til å fortsette å spille når jeg flytter til England for å studere. Det er et nivå jeg trives greit med, og har vel heller gitt opp ambisjoner om å spille særlig høyere opp i divisjonene.

Det jeg lurer på er hviket nivå i England jeg burde sikte meg inn på dersom jeg skal finne et lag der borte .. ?

Hvis man går ut i fra struktur så vil 13. nivå i England som er regionale Premier Leagues vil omtrent tilsvare 3. div i Norge som da er den øverste divisjonen i hver krets her, men det høres jo også usannsynlig lavt ut.

Hvis det er noen her som har spilt amatørfotball i både Norge og England selv så kunne man kanskje fått en sammenlikning.

1
8 kommentarer

prestonnorthend

Er det en kvindøl vi har med og gjøre her?

Husker et par gutter med navn Thomas Gilbertson og Jonas Glendrange som signerte for Boston United for et par år tilbake i tid. Så vidt jeg kan erindre spilte de da for Lyngdal, men begge tilbragte sin oppvekst i Norges Texas, Kvinesdal.

Forøvrig morsomt at et lite tettsted som Kvinesdal har så mange relasjoner til den engelske fotballen. Det lokale fotballaget hadde jo en stund et samarbeid med Peterborough United, hvor blant annet Liverpool-dødaren Alfie Potter var på utleie fra i 2007-sesongen.

1

Konstantinovich

Jeg er fra nabokommunen lenger øst. Såvidt jeg erindrer sendte Kvinesdal ut en rekke forespørsler til klubber i England om samarbeide. Det nappet de fikk var fra Leyton Orient. Der var Tommy Taylor manager. At det senere har eksistert samarbeide med Peterborough stemmer sikkert ettersom Taylor ble ansatt der og holdt kontakten med far til Thomas Gilbertsen, som jeg tror gjorde litt speiderjobber for dem.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...