Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rangers fine play-acting Lafferty

Bra Rangers! Her har mange noe å lære av de blå gigantene fra Glasgow. Helt utenkelig at Chelsea ville gjort det samme med Drogbra eller Utd med Ronaldo.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/r/rangers/8054856.stm

Rangers have fined Kyle Lafferty for feigning injury in an incident that led to Aberdeen's Charlie Mulgrew being sent off on Saturday.

The forward, who has made a public apology, fell clutching his face after he and Mulgrew had gone head to head during Rangers' 2-1 victory at Ibrox.

"It was something I should not have done and I deeply regret what happened," he told Rangers' website.

"I will make a personal apology to Charlie Mulgrew."

And Lafferty said: "I also want to apologise to the referee and his assistants.

"It is difficult enough for officials to handle important SPL matches without me making it more difficult by behaving the way I did."

1
3 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

kbgtim

Handlingen fra Rangers sin side er edel nok, men her skal man være klar over at det slett ikke er utenkelig at det ligger en skjult agenda bak.

I samme kamp hvor Lafferty fikk Charlie Mulgrew utvist ble også rangers beste spiller, Madjid Bougherra, utvist under kontroversielle omstendigheter. Han skled inn i en duell med Aberdeenkeeper Jamie Langfield, og stemplet denne i ansiktet. Linjedommeren oppfattet situasjonen som at Bougherra gjorde dette bevisst, slik at stopperen fikk marsjordre. Dette røde kortet gjør at Bougherra må sone karantene i siste seriekamp. Slik situasjonen er i skottland nå er det særs lite gunstig for Rangers å miste sin viktigste spiller.

Ved å straffe Lafferty offentlig slik Rangers har gjort putter man press på kampens dommer Stuart Dougal. Nevnte Dougal har nå uttalt at det i begge situasjonene var feil å vise ut henholdsvis Mulgrew og Bougherra, og det er ventet at det skotske forbundet nå trekker tilbake Bougherras røde kort, slik at han kan spille i siste serierunde.

Jeg skal være forsiktig med å påstå at dette er grunnen til å Rangers bøtelegger Lafferty, men det er slik jeg ser det liten tvil om at en slik i bunn og grunn symbolsk handling har styrket sjansene for at Bougherra ikke blir suspendert. Dermed har Rangers i dette tilfelle muligens hatt sportslig utbytte av sitt fair play. Dette er jo slik man ønsker at Fair Play skal fungere. Jeg vil imidlertid påpeke ovenfor trådstarter at også Chelsea og Manchester United kunne vært troende til å straffe egne spillere dersom det var like store sjanser for umiddelbar belønning for en slik handling.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...