Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Han begynner å bli trett nu, den gamle kjæmpen. La ham hvile. Og la samtidig dette være tråden hvor en mulig arvtaker diskuteres. Det er en lei dag for mange United-supportere, men samtidig tipper jeg en del av dem også vil sette pris på litt freskt managerblod, framfor å lepje i seg det litt beske fyren har i omløp.

Let the mind games begin.

1
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

kovensen

Hva er Darrens egentlige fornavn? Jeg regner selvfølgelig med at ingen foreldre er så kørka at de kaller veslebarnet sitt for Darren.

1

flounderswake

Han har insistert til det siste å være skånsom, men med ivrig påtrykk fra hver side av sine skuldre spørs det om ikke Uniteds mektige og reelle hersker i midten nå har fått nok, ja.

1

mikemodano

Store-Barri ser ut til helt å neglisjere Ferguson i bildet ditt, wake, til fordel for fyren til høyre. Kan det være et punkt i bevisbyrden om at Fry ønsker manageren vekk?

Jeg har alltid drømt om å se Fry samarbeide med Steve Evans, og tenk om den gamle Boston-bossen ble ny sjef hos United, du.

1

tommy_cowan

Jeg har alltid drømt om å se Fry samarbeide med Steve Evans

Haha, å ja! La det skje! De trenger et nytt rasshøl til å overta for det forrige. Fot i hose! Hånd i handske!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...