Fotball - Øvrig Britisk

Guderian80

UK laveredivisjonskamper via nett?

Vet ikke om det er brudd med forumregler dette, men jeg tar sjansen: Undres om det er noen som kjenner til streamingsider som viser laveredivisjonsfotball i England? Du har jo wiziwig som tar for seg PL og Championship, men jeg har til gode å se at de viser League 1, som jeg er interessert i.

2
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

HER er ei liste over Football League-kampar som vert vist på TV. TV 2 sender alle desse på sine plattformar, unntatt beisecupkampane som står der. I tillegg sender dei nokre ekstra ligacupkampar og så sender dei gjerne ein ekstra Championship-kamp kvar helg (den av 16.00-kampane som Football League Show gjer til feature-kamp). Berre sånn at du har klart for deg kva betalingsalternativet er!

Min erfaring frå tidlegare er at det er lett å finna desse (dei kampane i lenkja eg sendte) på streamsider som wiziwig. Så enten vil det hjelpa deg at du no veit når du skal sjekka wiziwig etter streams (sidan du no veit kva som blir produsert for TV), men om du allereie visste det, og dei rett og slett ikkje kjem på wiziwig (noko eg som nemnd trur dei gjer), så har vel ikkje eg sjekka det heilt i det siste, og då kan eg nok ikkje hjelpa deg på andre måtar enn ved å anbefala TV 2 Premium-kanalane og/eller Sumo.

1

Lignende innlegg

Laster...