Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hola! Vurderer å se Hibs neste lørdag. Noen som vet om det er best å kjøpe billetter på forhånd eller er det sjelden utsolgt der?

2
13 svar

13 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Barbosa

Mannen ved min side når jeg var på Easter Road holdt ironisk nok med erkerival Hearts. Skotter virker over gjennomsnittet interessert i nordmenn, og alt fra måser til Rosenborg ble hyppig diskutert både før og etter kampslutt.

Skotter er et flott folk altså. Sjeldent møtt på mer hjelpsomme mennesker.

2

sirsirsir

Skotter er et flott folk altså. Sjeldent møtt på mer hjelpsomme mennesker

Helt enig, vi loka litt med å finne retningen til stadion og da var det en hel familie som nærmest bar oss på skuldrene sine til rett inngang.

1

sirsirsir

Det var en flott opplevelse! Ca 13000 tilskuere, Hibs vant 4-0, generelt god stemning og trivelige folk. Hibs spilte decent fotball også. John McGinn og Grant Holt dominerte.

2

Barbosa

Var som sagt på akkurat samme oppgjør forrige sesong (det endte 1-0 etter scoring av Cummings).

Ser ut som du sitter igjen med samme opplevelse som jeg gjorde. Skal absolutt tilbake igjen. Forhåpentligvis blir det opprykk denne sesongen.

2

Barbosa

Grant Holt dominerte.

Kanskje man igjen skal ta turen til Edinburgh for å få med seg Grant Holt på Easter Road. Likanes type, som lenge har vært en personlig favoritt.

2

sirsirsir

Perfekt nivå for ham nå. Vant nær sagt alt av hodedueller, men jobbet også knallhardt. Ble sliten og byttet ut på 3-0, men skulle bare mangle.

1

kovensen

Intet problem med billetter på ærverdige Easter Road Stadium. Riktignok er det solgt drøyt elleve tusen sesongkort i Leith før denne sesongen, men på lørdag er Greenock Morton motstander, slik at du trygt kan spasere innom billettkontoret om lag en time før avspark og be om billett på East Stand, og det lar seg ordne raskt.

2

Barbosa

, men på lørdag er Greenock Morton motstander, slik at du trygt kan spasere innom billettkontoret om lag en time før avspark og be om billett på East Stand, og det lar seg ordne raskt.

Var på akkurat den kampen for ca ett år siden. Kjøpte billetter dagen på billettkontoret rett ved Easter Road. Null problem, og det gikk raskt for seg.

Selv Hearts-supporteren som kjørte meg dit sto å ventet til billettene var i boks.

1

sirsirsir

Billetter booket, og været ser OK ut. Tror det blir bra :)

1

Barbosa

Tror det blir bra :)

Veldig fint på Easter Road. Folkene der er også hyggelig og imøtekommende. Kos deg både på kamp og i Edinburgh.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...