Fotball - Øvrig Britisk

sirsirsir

Billetter til Hibernian

Hola! Vurderer å se Hibs neste lørdag. Noen som vet om det er best å kjøpe billetter på forhånd eller er det sjelden utsolgt der?

2
13 svar

Intet problem med billetter på ærverdige Easter Road Stadium. Riktignok er det solgt drøyt elleve tusen sesongkort i Leith før denne sesongen, men på lørdag er Greenock Morton motstander, slik at du trygt kan spasere innom billettkontoret om lag en time før avspark og be om billett på East Stand, og det lar seg ordne raskt.

2

Det var en flott opplevelse! Ca 13000 tilskuere, Hibs vant 4-0, generelt god stemning og trivelige folk. Hibs spilte decent fotball også. John McGinn og Grant Holt dominerte.

2
Barbosa [sitat…] Hibs virker som en klubb som passer hånd i hanske for Holt, ja. Ikke mange år siden han headet inn utligningen for Norwich på Anfield. Tror dette blir sesongen der Hibs en...

Neil Lennon er en dyktig manager. Stallen virker også solid.

Morton var svake, men Hibs spilte fin kombinasjonsfotball og virket veldig solide bakover.

Solid duellstyrke på midtbanen, spesielt Marvin Bartley og McGinn imponerte. McGinn er også drivende god med ballen, klassisk box to box, og spredte gode pasninger ut mot flankene.

De kunne kanskje trengt en spiss som skapte litt mer alene, men det er ikke sikkert det er nødvendig på dette nivået.

2

Mannen ved min side når jeg var på Easter Road holdt ironisk nok med erkerival Hearts. Skotter virker over gjennomsnittet interessert i nordmenn, og alt fra måser til Rosenborg ble hyppig diskutert både før og etter kampslutt.

Skotter er et flott folk altså. Sjeldent møtt på mer hjelpsomme mennesker.

2
kovensen Intet problem med billetter på ærverdige Easter Road Stadium. Riktignok er det solgt drøyt elleve tusen sesongkort i Leith før denne sesongen, men på lørdag er Greenock Morton mots...

, men på lørdag er Greenock Morton motstander, slik at du trygt kan spasere innom billettkontoret om lag en time før avspark og be om billett på East Stand, og det lar seg ordne raskt.

Var på akkurat den kampen for ca ett år siden. Kjøpte billetter dagen på billettkontoret rett ved Easter Road. Null problem, og det gikk raskt for seg.

Selv Hearts-supporteren som kjørte meg dit sto å ventet til billettene var i boks.

1
sirsirsir Perfekt nivå for ham nå. Vant nær sagt alt av hodedueller, men jobbet også knallhardt. Ble sliten og byttet ut på 3-0, men skulle bare mangle.

Perfekt nivå for ham nå.

Hibs virker som en klubb som passer hånd i hanske for Holt, ja. Ikke mange år siden han headet inn utligningen for Norwich på Anfield.

Tror dette blir sesongen der Hibs endelig kommer seg opp på øverste nivå igjen. Neil Lennon er en dyktig manager. Stallen virker også solid.

1
sirsirsir [sitat…] Morton var svake, men Hibs spilte fin kombinasjonsfotball og virket veldig solide bakover. Solid duellstyrke på midtbanen, spesielt Marvin Bartley og McGinn imponerte. McG...

Morton var svake,

Var heller ikke veldig overbevisende når jeg så de heller. Men den gangen var Hibs veldig ineffektiv, og klarte ikke få hull på byllen før Cummings kom inn.

Voldsomt lydnivå på Morton-sjefen når jeg var over sist.

1

Lignende innlegg

Laster...