Jeg savner tv-kamper ikke bare til Championship, men også fra hele Football League og cupene. Så godt som vi har vært vant de siste sesongene på tv-fronten, har årets sesongstart vært en gedigen nedtur. Samtidig gir jo dette mulighetene til å børste støv av radioen, men likevel. Når en tenker etter, er det ikke det spor overraskende at vi nå står avspiste uten rettigheter til annet enn til PL. Tv-kanalene tenker utelukkende på økonomi, og 49 av 50 nordmenn bryr seg bare om liverpul, mænju & co. Økonomene i tv2 (og andre kommersielle kanaler) har garantert gjort et regnestykke på at de må betale mer for nevnte rettigheter enn de får inn i ekstra abonnement eller reklameinntekter. Det er i en slik tarvelig og markedsliberalistisk verden vi lever i, og de smalere interessene må vike for jaget etter profitt.

3
GiPazzini_85 [sitat…] Hvordan....? BBCs sendinger over nett blir jo IP-blokkerte,

For eksempel gjennom et Player-abonnement som de fleste, om ikke alle, football league-lag, og flere non league-lag, tilbyr på sine hjemmesider. Koster ca. £40 i året, og en får da tilgang til blant annet live radio-kommentatorer av kamper, masse video-intervjuer og kamphøydepunkter, og i mitt lags tilfelle, gjelder sikkert for flere av de andre lagene også, så blir hele kampene lagt ut dagen etter, dog uten kommentatorer.

2

Ser for øyeblikket veldig dårlig ut. TV virker heller ikke interessert i å kjøpe rettighetene. Som en løsning tror jeg ikke er nært forestående.

1

Dette er veldig trist. Jeg ser heller en Championshipkamp mellom Burton og Bristol City enn å se på Skavlan, for å si det sånn.

1

Football league-kampene er jo også tilgjengelige her i Norge gjennom diverse betting-sider som f.eks. Bet365, men det regner jeg med at er allment kjent!? Er dog en heller begrenset mulighet da kampene kun vises i små vinduer, men for all del, er mye bedre enn ikke noe.

1

BBC har ein fin oversikt her som blir oppdatert kvar veke. Litt usikker på om linkane til PL og sånt fungerar, men for kampar utanfor ligasystemet så er det i hvertfall ikkje problem.

BBC Match Day Commentary

1

Eurosport skal sende Championship fremover.

Discovery har kjøpt rettighetene for ligacupen også.

Endelig!!

1

Lignende innlegg

Laster...