Fotball - EM 2021

pato89

Italia vs Tyskland

Siden Mod tydeligvis er en kommunist og slettet min forrige tråd, får jeg starte en ny en!

Torsdag er det klart for denne godbiten mellom to fotball giganter. Italia slo fortjent England i kvarten mens Tyskland greit kjørte over Hellas. Kan Pirlo fortsette å strø pasninger eller blir maskineriet til tyskerne for sterke? Tyskland har aldri slått Italia i mesterskap før men nå har de en god sjanse til å gjøre det. Tideligere kamper : ( Kilde "Rafinha")

VM 2006: Tyskland - Italia 0-2 (semifinale) EM 1996: Italia - Tyskland 0-0 (gruppespill) EM 1988: Tyskland - Italia 1-1 (gruppespill) VM 1982: Italia - Tyskland 3-1 (finale) VM 1978: Tyskland - Italia 0-0 (gruppespill) VM 1970: Italia - Tyskland 4-3 (semifinale, e.e.o) VM 1962: Tyskland - Italia 0-0 (gruppespill)

Mulige lagoppstillinger:

Buffåå Barzagli-Bonucci-Chiellini Abate-Pirlo-Pirlo-Pirlo-Balzaretti Cassano-Balotello

Neuer - Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm -Schweinsteiger, Khedira - Schürrle, Özil, Muller - Gomez.

Hva? : Semifinale i EM

Når? : Torsdag kl 20.45

Tv? : Tv2

Ha en god kamp:)

5
1,4k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Artig... virker som mange har tatt det for gitt at tyskland går til finalen.. Går igjen i andre tråder nå at det "blir drømmefinale mellom tyskland og spania". Tror noen kommer raskt ned på jorda igjen.

1
MMyhre_22 Tyskland har 4 seire sålangt, Italia 1 (2 etter straffer). Tyskland var i dødens gruppe, hvordan har Italia gjort en vel så bra jobb?

Tyskland har 4 seire sålangt, Italia 2. Tyskland var i dødens gruppe, hvordan har Italia gjort en vel så bra jobb?

Italias gruppe var vel en vel så vanskelig gruppe. Der de 3 gode lagene alle prestererte.. I tysklands gruppe hadde man et holland som var langt under nivå.. tyskland presterte en drittkamp mot portugal og sleit tidvis med danmark.. Uansett moro at en del tysklandsfrelste nordmenn tar italia kampen som en walkover og allerede snakker om "drømmefinale" mellom tyskland og spania.

1

Håper på Tyskland, ene og alene fordi jeg tror de vil gå for strupen til Spania i finalen, mens Italia vil være mer forsiktig og jeg tror de til slutt vil bli malt i senk.

1
kansas00 [sitat…] Italias gruppe var vel en vel så vanskelig gruppe. Der de 3 gode lagene alle prestererte.. I tysklands gruppe hadde man et holland som var langt under nivå.. tyskland pres...

talias gruppe var vel en vel så vanskelig gruppe. Der de 3 gode lagene alle prestererte.. I tysklands gruppe hadde man et holland som var langt under nivå.. tyskland presterte en drittkamp mot portugal og sleit tidvis med danmark..

De styrte allikevel mot et defensivt Portugal og fortjente seieren, 3 seire ekstra etter 90 minutter sålangt i EM. Da blir det ene laget en naturlig favoritt, men men. Kampen skal spilles, så laget ditt kan selvfølgelig bevise seg. Balotelli blir nøkkelen, han må være effektiv.

1
MMyhre_22 I teorien så suger altså alle, bortsett fra et defensivt Portugal lag som fortjente sitt tap i den kampen.

Jepp, slik det er. Alle i EM har vært dårlige (utenom Italia, som har vunnet 1 kamp siste 5) og derfor har Tyskland vært ganske middelmådige og Italia imponerende.

Forventer tett og jevn kamp imorgen som alltid mot Italia, uansett hvor mye forutsetningene har endret seg. Alt annet (en evt. klar seier i morgen går ikke til Italia) hadde gledet voldsomt, men ingen tro på det.

1

Jeg har jo alltid vært Italia-fan, og er det fortsatt, så jeg håper naturligvis på Azurri-seier her. Nå møter de imidlertid Tyskland, et formidabelt angrepslag, så det blir nok andre boller enn Irland eller England nå (som vel var fiskeboller at best). En seier mot tyskerne vil først og fremst være en bonus; jeg forventer ikke at Italia skal greie det. Dog er jo historikken på Azurris side, og jeg tror oppriktig at de kan sette noen grå hår i hodet på Tyskland med sitt solide forsvar, gode pasningsspill og x-faktor-spillere.

Blir ikke sur om Tyskland vinner. Det er et flott lag.

1

Lignende innlegg

Laster...