Fotball - EM 2021

-ean-

Thorkildsen og EM

I følge dagens VG http://www.vg.no/sport/friidrett/artikkel.php?artid=10051140

skal Thorkildsen ikkje sjå den andre semifinale-kampen i kveld.

En spydkaster uttaler seg om at fotball som på denne måten:

-Jeg synes det er drit kjedelig å se på, er Thorkildsens mening om fotball.

- Hvorfor det?

- Det er bare en idrett som ikke interesserer meg i det hele tatt. Det er i og for seg det samme som curling, svarer 30-åringen og smiler.

--

At han synes fotball er kjedelig er en ting, men som spydkaster bør han vel trø varsomt? Jøssenavn, det er gøyare å telle tre i skogen enn å sjå på den mikroidretten :-)

Kva blir det neste?

1
28 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Folk som ikke blir facinert av fotball har enten traumatiske opplevelser fra gym-timer med fotball eller er mindre smarte.

3

Fotball hatet står sterkt i norsk friidrett. Så dette synet er nok representativt.

Grunnen er at forskjellen i størrelse på fotball og friidrett var mye mindre før. Fra midten av 90-tallet har fotballens markedsposisjon eksplodert mens friidrett står på stedet hvil.

Kan for. eks nevne at Rosenborg har større sponsorinntekter enn det Diamond League har.

1

Mange som driver med små idretter har et hat for forball. Med jevne mellomrom kommer det jo en nisse som driver med langrenn og snakker dritt om fotball. Er vel sjalu på oppmerksomheten fotballen får.

2

Folk som ikke interesserer seg for fotball har lavere livskvalitet, enkelt og greit. Fotballen er en dimensjon jeg aldri ville vært foruten. OL-vinner eller ikke, du går glipp av noe Thorkildsen!

2

Herregud, la han og andre få synes fotball er kjedelig uten at de skal bli slaktet. Han blir spurt og svarer bare ærlig.

2
Helloween Fotball hatet står sterkt i norsk friidrett. Så dette synet er nok representativt. Grunnen er at forskjellen i størrelse på fotball og friidrett var mye mindre før. Fra midten av 9...

Fotball hatet står sterkt i norsk friidrett. Så dette synet er nok representativt.

Det er nok ikkje berre her i landet. I London vil dei etter alle solemerker stå igjen en ny kvit dinosaur etter sommer OL i år. Mykje takka friidrettsfolket, som ikkje har sjanse til å drive en sånn stadion på egen hand. Friidrettsfolket i UK var sure for at fotball får så mykje oppmerksomhet..hehe...mon tru kvifor ingen bryr seg om friidrett meir enn maks 2 gongar i året..Då fotballklubba skulle legge inn bud på olympiastadion forlangte dei at løpebana skulle behaldast. Kven vil ha en fotballstadion med løpebane i 2012? Sært.

1
Busi90 Herregud, la han og andre få synes fotball er kjedelig uten at de skal bli slaktet. Han blir spurt og svarer bare ærlig.

Det var berre eit lite poeng i at en utøver i en så kjip idrett som spydkasting skulle kome med en slik kommentar! Alle har rett i å meine det dei vil, men kven hadde brydd seg om spydkasting i Norge hadde ikkje vi hatt Thorkildsen i verdenstoppen? Ikkje mange, og i alle fall ikkje fordi det er så ulidelig spennande!

1
-ean- Det var berre eit lite poeng i at en utøver i en så kjip idrett som spydkasting skulle kome med en slik kommentar! Alle har rett i å meine det dei vil, men kven hadde brydd seg om...

Det var berre eit lite poeng i at en utøver i en så kjip idrett som spydkasting skulle kome med en slik kommentar!

Skjønner hva du mener, men vi fotballsupportere må ikke bli arrogante ovenfor andre fordi vi følger med på en mer underholdende sport i verdensbasis.

Jeg er iallfall evig takknemlig for at jeg er fotballinteressert. Har iallfall vært en fordel når jeg har blitt kjent med nye mennesker som også er interessert i fotball.

1

Idiotisk sak fra VG. Han er da i sin fulle rett til å like og mislike hva han selv vil uten at noen skal gjøre noe stort nummer ut av det.

1
Busi90 [sitat…] Skjønner hva du mener, men vi fotballsupportere må ikke bli arrogante ovenfor andre fordi vi følger med på en mer underholdende sport i verdensbasis. Jeg er iallfall evig...

Skjønner hva du mener, men vi fotballsupportere må ikke bli arrogante ovenfor andre fordi vi følger med på en mer underholdende sport i verdensbasis.

Følger med på mange idretter, mange av dei små. Og du har et poeng! Synes det berre var veldig paradoksalt.

1

-Jeg synes det er drit kjedelig å se på, er Thorkildsens mening om fotball.

Kan dette ha noe å gjøre med at Start koser seg i Adecco?

1

Kva blir det neste?

.... at man innser at folk liker forskjellige ting, herunder ulike idrettsgrener.

1

At han synes fotball er kjedelig er en ting, men som spydkaster bør han vel trø varsomt? Jøssenavn, det er gøyare å telle tre i skogen enn å sjå på den mikroidretten

Ikke uvanlig at idrettsutøvere er lite opptatt av å se på TV, Thorkildsen gidder jo knapt se hva som foregår på stadion rundt seg når han skal kaste.

Er ikke verdens undergang at folk ikke liker det man selv liker.

1

Lignende innlegg

Laster...