Fotball - EM 2021

malvolio

VM 2014 - all flop team

Jeg har nominert en 16-mannstropp til VMs ”all flop”-lag

Å henge ut spillere som kanskje ikke er spesielt gode på lag som heller ikke er spesielt gode, er ikke poenget her. Poenget er å nominere spillere som man burde kunne ventet mye mer av, eller som har lagt ned en helt spesiell innsats for å fortjene nominasjonen.

En viss overvekt av spisser i denne troppen, som matches av vanskene med å finne spisser til en all star-tropp ...

Andre navn som burde komme i betraktning?

KEEPER Igor Akinfejev, Russland Klarte helt egenhendig (uttrykket er valgt med omhu) å frata Russland fire poeng og avansement i mesterskapet.

FORSVAR Ignazio Abate, Italia Har man noen gang sett noe så utilstrekkelig i et italiensk landslagsforsvar?

Pepe, Portugal Ved sin resolutte inngripen klarte han å avspore Portugals mesterskap nærmest før det var begynt. (Og jo, han fikk god ”hjelp” av Müllers overdrevne reaksjon. Det endrer ikke det faktum at det er utrolig dumt å gjøre noe slikt)

Dante, Brasil Det beste argumentet for å nominere Thiago Silva til et all star-lag

Leighton Baines, England Her kunne man vurdert Marcelos naivitet eller Chiellinis uvanthet i rollen, men jeg ender opp med Baines

MIDTBANE Steven Gerrard, England Spilte ikke nødvendigvis dårligere enn resten av laget. Men det var han som skulle vise veien.

John Obi Mikel, Nigeria Et aktverdig forsøk på å vekke til live konseptet ”spaserende” midtbanespillere.

Alex Song, Kamerun Opprettholdt på en flott måte familietradisjonen for røde kort i VM.

SPISSER Fred, Brasil En åpenbar nominasjon, om enn kanskje urettferdig ved at de andre spissene til Brasil var minst like dårlige ...

Luis Suarez, Uruguay Man kommer rett og slett ikke unna selve stortyggeren.

Cristiano Ronaldo, Portugal Ikke fordi han spilte så dårlig selv, men fordi dette laget trenger en verdig kaptein til å surmule, slå oppgitt ut med hendene og på alle måter understreke de andres utilstrekkelighet

ANTI-SUPERRESERVER Iker Casillas, Spania ”Hvordan ødelegge 15 års rykte på en halvtime”?

Gabriel Paletta, Italia Slår ut Piqué som forsvarsreserve – det er da alltids noe?

Wayne Rooney, England Har endelig kommet opp på likt antall VM-mål som keeperen til Honduras.

Diego Costa, Spania Hvordan gjøre seg mislikt i ett land for å bli flopp og mislikt for et annet? En sjelden prestasjon.

Eden Hazard, Belgia På et lag der mange andre la ned en kjempeinnsats, sviktet det største navnet.

3
10 svar

Luis Suarez, Uruguay Man kommer rett og slett ikke unna selve stortyggeren.

Ikke en flopp i mine øyne. Snuoperasjonen hans mot England vil bli husket lenge blant folket i Uruguay, og det sendte jo Uruguay videre.

1

Mye ''bra'' her.

Eneste jeg stusser på er Dante ? Du mener Luiz ? Isåffal er jeg enig.

Casillas synes jeg burde fått den lite attraktive jobben som burvokter for dette laget. Han var en katastrofe, og dette kan være slutten på en stor karriere.

1
Blaugrana_007 Enig med perseus. Suarez var fantastisk den ene kampen han fikke spille i vm.

Suarez var fantastisk den ene kampen han fikke spille i vm.

Ja, jeg ser den, men desto dummere blir jo hans oppførsel når man tenker på hvilken forskjell det å ha ham på laget utgjorde for Uruguay. Men jeg innrømmer at denne nominasjonen kan diskuteres.

Ellers har jeg ved nærmere ettertanke kommet til at Xavi naturligvis må inn på midtbanen, for å sikre større ubevegelighet og som representant for den legendariske spanske midtbanegjengen som nå hadde sett sine beste dager.

1

Enig med Lilleborg, bør nok ha med en eller annen fra bakre firer far Spania i alle fall på topp 16. De fikk svinget seg en del mot Nederland og tidvis mot Chile.

Særlig gitt det relative elementet på en del av nomineringene - dette superparet Pique og Ramos er alltid bankers på FIFA World XI (uansett prestasjoner).

Ellers mange gode shouts.

Regner med Coach som vel alltid ser alle kamper, har noe å bidra med. Balotelli slipper kanskje unna pga. at det ene målet var vinneren mot England? Det skulle jo egentlig være "gruppefinalen".. ^^

1
Lilleborg Spania var jo den største skuffelsen som et lag, burde kanskje hatt med flere enn to spillere da?

Jeg har tatt inn Xavi på midtbanen, så det er tre spanske spillere i troppen nå. Dette var en feil i mitt opprinnelige uttak, men et såpass sviktende lag må vel også ha en tvilsom manager :-)

Pique kunne absolutt vært vurdert, det stod mellom ham og Paletta som reserver i forsvaret.

Ang. grocks kommentar så var det omtrent slik jeg også vurderte Balotelli. Generelt må jeg bare si at det var hard konkurranse om spissplassene på mitt lag, da det egentlig var få spisser som stod fram som virkelig gode i denne turneringen.

1

Xabi Alonso burde vel være bankers her etter skrekkkampene mot både Nederland og (spesielt) Chile.

Spesielt skandale-kampen mot Chile minnet om det absolutt dårligste en spiller leverte i VM.

Lukaku på spissplass kunne også vært aktuelt, men han fikk et knallinnhopp mot USA skal sies.

1
Laster...