Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Her kan man diskutere VM-profeten, og ikke minst vår egen VGD-liga!

Egen liga:

LINK

1
9 svar

9 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Blabla19

Hei! Lite problem: nå har jeg som semifinaler det jeg tror blir HV finale og bronsefinale. Altså, jeg har Frankrike-England og BElvis-Kroatia som semifinaler, fordi jeg bommet på deres vei inn i utslagsrundene. Men, jeg mener at de to kampene kommer til å bli finale og bronsefinale. Finnes det ingen måte å tippe to lag videre på fra en kamp, og så ingen fra den andre? Føles litt surt at de som har tippet feil så langt skal kunne få bøttevis med poeng jeg ikke kan få uansett hva jeg gjør, selv om jeg har tippet riktige lag til riktig runde...

1

Hansiso

problem

Jeg skjønner problemet, men det er dessverre ikke mulig nei. En del av spillet er å tippe rett også hvilke som kom på 1. 2. Plass. Og jeg fant også veldig sent ut at det var mer avgjørende enn jeg trodde.du får enten forsøke å helgardere finalen, eller ta en råsjans. Såpass sent i spillet, og med såpass mye poeng i spill, ville jeg sjanset!

1

Corvus

Vi kommer ikke til å spille dette spillet ved neste mesterskap.

Et kjedelig og dårlig utformet system for utslagsrundene.

1

death_death

Forstår ikke helt tippingen videre i turneringen. Får man bare poeng i de kampene man har truffet på begge lag i sluttspillet? Man bør kanskje også endre tipsene sine slik at lag som allerede er slått ut ikke tippes videre til kvart. Tanker?

1

Hansiso

Endrer folk tippingen sin aktivt eller er dere fornøyd med å tippe én gang?

1

Corvus

Endrer litt for ofte rett før kamp, like irriterende hver gang det opprinnelige resultatet var riktig...

1

Hansiso

Og 2 nye poeng i boks etter Polen - Senegal nå! Perfekt match!

1

Hanky

Jeg er med:-)

Hvor mange poeng har dere så langt?

1

wig1

Jeg ble med. Jeg trodde ikke min tipping hadde blitt lagret tidligere, men det var den. Jeg sertrådstarter leder med 14 poeng. 3 stykker halsende bak med 11 poeng.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...