Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi må vel kanskje ha en lavterskeltråd for stort og smått mellom kampene også? Mer eller mindre veloverveide skriblerier og funderinger fra TV-sofaen gjennom EM-ukene.

Godt å se at Italia er i rute. Det var nesten en slags eim av Italia '90 under åpningsseremonien. Gåsehud av Andrea Bocelli.

Hvem holder dere med i EM forresten? Av de med reelle tittelsjanser holder jeg med Italia. Ellers håper jeg på gode innsatser av Finland, Skottland og Ungarn.

Men i kveld tror jeg Belgia-Russland må spille annenfiolin for Aafk-FFK for min del.

2
169 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

KjetilHelle

Reglene for gruppesillet (topp 2), om det er likt på poeng:

NR 1: Høyere antall poeng oppnådd i kampene som spilles mellom de aktuelle lagene NR 2: Overlegen målforskjell som følge av kampene som spilles mellom de aktuelle lagene NR 3: Dei med flest mål scoret i kampene som ble spilt mellom de aktuelle lagene NR 4: Sammelagt målforskjell om det er flere lag- [A] Hvis denne prosedyren ikke fører til en avgjørelse, kriteriene 5 til 10 gjelder NR 5: Målforskjell i alle gruppekamper NR 6: Mest mål scoret i alle gruppekampene NR 7: Antall seire i alle gruppekamper NR 8: Er alt til nå likt avgjøres det på straffesparkkonkurranse (er det flere enn 2 lag, gjelder nr 9: NR 9: Lavest disiplinærpoeng totalt i alle gruppekampene (1 poeng for et enkelt gult kort, 3 poeng for et rødt kort som en konsekvens av to gule kort, 3 poeng for et direkte rødt kort, 4 poeng for et gult kort etterfulgt av et direkte rødt kort) NR 10: Høyere posisjon i den europeiske kvalifiseringen.

Reglene for og gå videre er enkle: (for beste 3.plass) 1) Poeng 2) Målforskjell 3) Mål skoret 4) Kamper vunnet 5) Fair play poeng (Gule og røde kort) 6) Rankinga.

Håper dette var oppklarende.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Laster...