Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I kveld kl. 21:00 på TV2.

Kampen spilles på Estadio Olimpico i Sevilla. Spanjolene er store favoritter her, men svenskene er seige. Spania uten en eneste Real Madrid-spiller i troppen.

Dette blir en rysare. Enjoy.

1
480 kommentarer

LaGoeba

Tror ikke det blir lett for de 2 andre lagene å klare tilsvarende: først og fremst Polen har fått en fryktelg start på mesterskapet med å tape kampen de slettes ikke skulle tape: mot Slovakia. Må Polen nå belage seg på å hente minst 4 poeng mot Spania og Sverige for å ha sjansen videre her?

Og hva kan Slovakia utrette? For dem vil jo poengdeling mot Sverige i neste kamp allerede sette dem i en god posisjon til avansement- sannsynligvis vil sisteplassen være utenfor rekkevidde etter denne runden- for kan Polen vinne i Sevilla?

Det er dette som blir gøy nå! Spania må vinne mot både Polen og spesielt Slovakia (eller de ikke med dette tullete opplegget, men) nå, så dette resultatet er på mange måter perfekt for Sverige sin del som nå sender ut en såret løve mot disse to førstnevnte lagene.

Så blir det bare spennende å se om Sverige klarer å gjøre jobben selv her ifra og ut, for de kunne knapt ønsket seg en bedre start på turneringen rent resultatmessig.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Laster...