Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I kveld kl. 18:00 på NRK.

Kampen spilles i St. Petersburg i Russland. Polakkene er knepne favoritter her, med målmaskinen Lewandowski på topp. Ingen av lagene har vist noe god form inn mot mesterskapet, så dette kan fort bli en ta og føle på hverandre-kamp.

1
128 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Coutinho10

Polen savner Jakub Blazyzxycxzkowski

2

JODDEMM

EMs første røde!

2

sestav

Forøvrig meningsløst å kalle det selvmål. Uansett om en regel definerer det sånn...

1

Eksberten

Sestav, for Norge sin del var det jo ingen fordel å vinne åpningskampen, for da handlet det bare om om forsvare seg til videre avansement. Først den eneste gangen de helt sikkett måtte score for å gå videre, så spilte de offensiv fotball et kvarter og scoret 2 mål mot Brasil.

Så for alle er deh ikke nødvendigvis en fordel å vinne åpningskampen, men nå fikk vi vite av Keita at dette ikke gjelder Polen.

1

Eksberten

Seavard, klart det er litt tøffere å få høyt målsnitt når man spiller for det beste klubblaget, enn om han spiller for et lansslag som ikke er best. Polen har skuffet i mange mesterskap og har vel ikke lykkes helt siden 1982. Men var jo bra sist EM da de fikk 7 poeng i gruppa til Tyskland og røk på straffer for EM vinnerne i kvarten. Ellers ut i gruppespill i alle 5 andre mesterskap på 2000-tallet

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...