Nye VGD er lansert! Mer informasjon

(E) Sverige-Slovakia- Hyggelig gjensyn med...

...Gazprom Arena hvor Sverige for 3 år siden vant 8-Delsfinalen i VM mot Sveits :-) I morgen tar de forhåpentligvis et nytt steg mot en ny 8-Delsfinale: denne gangen i EM- men de har et visst press på seg på å vinne en av de 2 siste kampene! Vinne har Slovakia allerede gjort- men de er nok sugen på å få med seg noe herfra før de møter Spania i siste kampen.

Kampstart 1500 på NRK (og SVT). Nilssen og Drillo skal fortelle oss hva som skjer, mens Daniel Siebert fra Tyskland sørger for lov og orden på banen!

Bare 5 møter mellom landene: svensk hjemmeseier + 0-0 borte i VM-kvaliken 2002, ellers 2 svenske seire samt en uavgjort i privatlandskamper: hele 6-0 vant de blågule i en sånn kamp i 2017. Skal Slovakia få sin første seier mot svenskene nå, når det gjelder som mest?

1
119 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Dewaz

Måtte dette svenske laget ryke så fort som mulig. Møkkafotball og en spiss som skrytes opp i skyene til tross for null målpoeng.

2

FranciscoM

Forferdelig kjedelig å se svenskene spille. Synd NFF prøver å kopiere deres modell. Vi burde mye heller se til danskene, der har vi noe å se opp til.

2

Carcassonne

Italien var storfavoriter i åttondelsfinalen i dambasket, då klev svenskorna fram och vann till enkeltes stora skuffelse och förtvivlan med 64-46 :)

1

molishani

Veldig glad i Sverige, spesielt i Forsberg og Lustig, to veldig kjekke gutter.

1

TheBaseline

Sverige spiller ikke fotball. Et mer kjedelig lag skal man lete lenge etter. Kunne like gjerne sett maling tørke i går. Hadde vært mer spennende enn de først 45 minuttene mot Slovakia. Sverige fortjener å ryke.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...