Nye VGD er lansert! Mer informasjon

(E) Sverige-Slovakia- Hyggelig gjensyn med...

...Gazprom Arena hvor Sverige for 3 år siden vant 8-Delsfinalen i VM mot Sveits :-) I morgen tar de forhåpentligvis et nytt steg mot en ny 8-Delsfinale: denne gangen i EM- men de har et visst press på seg på å vinne en av de 2 siste kampene! Vinne har Slovakia allerede gjort- men de er nok sugen på å få med seg noe herfra før de møter Spania i siste kampen.

Kampstart 1500 på NRK (og SVT). Nilssen og Drillo skal fortelle oss hva som skjer, mens Daniel Siebert fra Tyskland sørger for lov og orden på banen!

Bare 5 møter mellom landene: svensk hjemmeseier + 0-0 borte i VM-kvaliken 2002, ellers 2 svenske seire samt en uavgjort i privatlandskamper: hele 6-0 vant de blågule i en sånn kamp i 2017. Skal Slovakia få sin første seier mot svenskene nå, når det gjelder som mest?

1
119 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

KjetilHelle

Reglene for gruppesillet (topp 2), om det er likt:

NR 1: Høyere antall poeng oppnådd i kampene som spilles mellom de aktuelle lagene NR 2: Overlegen målforskjell som følge av kampene som spilles mellom de aktuelle lagene NR 3: Dei med flest mål scoret i kampene som ble spilt mellom de aktuelle lagene NR 4: Sammelagt målforskjell om det er flere lag- [A] Hvis denne prosedyren ikke fører til en avgjørelse, kriteriene 5 til 10 gjelder NR 5: Målforskjell i alle gruppekamper NR 6: Mest mål scoret i alle gruppekampene NR 7: Antall seire i alle gruppekamper NR 8: Er alt til nå likt avgjøres det på straffesparkkonkurranse (er det flere enn 2 lag, gjelder nr 9: NR 9: Lavest disiplinærpoeng totalt i alle gruppekampene (1 poeng for et enkelt gult kort, 3 poeng for et rødt kort som en konsekvens av to gule kort, 3 poeng for et direkte rødt kort, 4 poeng for et gult kort etterfulgt av et direkte rødt kort) NR 10: Høyere posisjon i den europeiske kvalifiseringen.

Reglene for og gå videre er enkle: (for beste 3.plass) 1) Poeng 2) Målforskjell 3) Mål skoret 4) Kamper vunnet 5) Fair play poeng (Gule og røde kort) 6) Rankinga.

Håper dette var oppklarende.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...