Reglene for gruppesillet (topp 2), om det er likt:

NR 1: Høyere antall poeng oppnådd i kampene som spilles mellom de aktuelle lagene NR 2: Overlegen målforskjell som følge av kampene som spilles mellom de aktuelle lagene NR 3: Dei med flest mål scoret i kampene som ble spilt mellom de aktuelle lagene NR 4: Sammelagt målforskjell om det er flere lag- [A] Hvis denne prosedyren ikke fører til en avgjørelse, kriteriene 5 til 10 gjelder NR 5: Målforskjell i alle gruppekamper NR 6: Mest mål scoret i alle gruppekampene NR 7: Antall seire i alle gruppekamper NR 8: Er alt til nå likt avgjøres det på straffesparkkonkurranse (er det flere enn 2 lag, gjelder nr 9: NR 9: Lavest disiplinærpoeng totalt i alle gruppekampene (1 poeng for et enkelt gult kort, 3 poeng for et rødt kort som en konsekvens av to gule kort, 3 poeng for et direkte rødt kort, 4 poeng for et gult kort etterfulgt av et direkte rødt kort) NR 10: Høyere posisjon i den europeiske kvalifiseringen.

Reglene for og gå videre er enkle: (for beste 3.plass) 1) Poeng 2) Målforskjell 3) Mål skoret 4) Kamper vunnet 5) Fair play poeng (Gule og røde kort) 6) Rankinga.

Håper dette var oppklarende.

1

Punkt 8 må jo være tøv KjetilHelle? Straffesparkkonkurranse for å avgjøre plassering i et ligaspilll har jeg aldri hørt om. Blir vanskelig om lagene befinner seg i forskjellige land...

1

Senegal røk jo ut på flere kort i VM 2018, mens Japan gikk videre. Japan - Senegal var da kamp 2 i mesterskapet.

1

Har Drillo ubevisst eller bevisst tatt til seg kritikken. Nå var det både ros og relativt hyppige analyser!

1

Herregud for en kjedelig fotballkamp. Minimale sjanser. Virker slappe alle mann. Er det varmen som gjør de slappe?

1

"Det var overraskend dødt på kamptråden da!"

Dau fotballkamp og dau tråd. Ikke akkurat mye å snakke om.

1

U til pause her var den letteste 2 oddseren jeg har vunnet på i det siste. Rett og slett ikke noe fare

1

Av alle fryktelige omganger i EM så langt, er dette den verste. 45 totalt meningsløse minutter.

1

Må si at Wiik/Diskerud er noe av det kjedeligste jeg har sett av ekspertise i studio. Synes TV2 er flinkere på dette området.

1
Laster...