Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Gruppe B: siste runde kl 2100

5-1 6: Belgia 1-3 3: Russland 1-1 3: Finland 1-3 0: Danmark Blir en utrolig spennende kveld der det meste kan skje!

*Mye fokus på at det fort kan bli 3 lag på 3 poeng- og der står Finland på 1-1 og 3 poeng mot Danmark og Russland

**Blir det 1-0 til Danmark ender vel alle 3 på 1-1 og 3 poeng innbyrdes (så sant Finland taper)- så da blir det vel resultatet mot Belgia som avgjør, og der er i alle fall Danmark foran Russland- så får vi se hvor Finland plasserer seg i et slikt scenario?

*I "motsatt fall" kan der også bli 3 lag på 6 poeng- og der står Russland på 1-3 og 3 poeng mot Belgia og Finland.

**Belgia med 3-0 vs. Finland med 0-1 mot Russland: om Finland skulle smelle av en av tidenes EM-bomber med å vinne 6-0 mot Belgia- da blir vel Belgia nr.3 i gruppa hvis ikke jeg har regnet feil nå "langt utpå kvelden" :-)? Ikke at det overhodet kommer til å skje (ligner mest på disse "Hvis det, og det, og det, og det, og det skjer- så kommer Norge til VM-teoriene) men bare et lite bilde på hvor mye som kan skje i denne gruppen :-)

NRK1: Russland-Danmark med Stabrun Smith og Drillo som skal lose oss gjennom kampen, stillingen i gruppen, hvem som har hvem på innbyrdes (eller var det målforskjell?)- kan bli artig å høre på :-D

Clement Turpin fra Frankrike blåser i fløyten. Danmark vinne denne kampen- mot en motstander hvor de har én enslig seier og 9 tap. Har møtt dem som Russland bare én gang: skuddårsaften i 2012 som endte i tap selvsagt.

Seieren kom på hjemmebane i VM-kvaliken 1986. Sovjet var også laget Danmark mesterskaps-debuterte mot i EM 64 da det ble 0-3 i semifinalen, og de møtte dem også i den påfølgende VM-kvaliken.

NRK3: Finland-Belgia med Lerdahl og Torp bak mikrofonene og med Felix Brych-Tyskland som mannen i sort!

Finland på sin side har en ganske fin statistikk mot Belgia: 4 seire, 4 U og 3 tap! Begynte dårlig med tap hjemme og U borte i VM-kvaliken 1954- mens de siste tapene kom i de 2 kvalkampene inn mot VM 1970- dvs. i 1968 (!) Var til gjengjeld et stygt 1-6- tap borte!

I perioden 1999-2010 vant Finland 4 av 5 kamper mot belgierne- bla.a hjemme i EM-kvaliken 2008. Uavgjorten kom i bortekampen i samme kvaliken.

2
408 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

JODDEMM

Sukkertoppen: Har det blitt nevnt i tråden at Smith tar helt feil når han hevdet flere ganger i kampen at de kunne blitt avgjort på disiplinærpoeng mellom Danmark og Finland idag?

**Som forutsett i åpningsinnlegget ;) så var det "interessant" å høre om Smith og Drillo som gjorde seg klare til å telle antall gule kort :-)

Så selvsagt glemte de at ved helt lik målforskjell i denne innbyrdestabellen- da ville man gått på målforskjellen totalt i gruppen/ trukket inn kampene mot Belgia før man i ytterste konsekvens gikk på kort og UEFA-ranking osv.

1

Sukkertoppen

Så selvsagt glemte de at ved helt lik målforskjell i denne innbyrdestabellen- da ville man gått på målforskjellen totalt i gruppen/ trukket inn kampene mot Belgia før man i ytterste konsekvens gikk på kort og UEFA-ranking osv.

Men jeg regnet på det etterpå og de hadde faktisk rett.

Med dansk 1-0 seier og belgisk 2-1 seier ville Danmark og Finland vært helt likt.

Jeg trodde da at man tok innbyrdes bare dem i mellom, men ser man nærmere på reglene gjelder ikke det. Så da kunne det faktisk blitt en gult kort telling mellom Finland og Danmark.

Altså da ville kampene mot Belgia vært strøket og alle tre endt på 3 poeng og 1-1 i målforskjell innbyrdes.

Da ville man skilt ut Russland som svakest etter å ha tatt inn kampene mot Belgia, man da står det ingenting om at man går tilbake til innbyrdes mellom Finland og Danmark. Merkelig nok!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...