Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Gruppe B: siste runde kl 2100

5-1 6: Belgia 1-3 3: Russland 1-1 3: Finland 1-3 0: Danmark Blir en utrolig spennende kveld der det meste kan skje!

*Mye fokus på at det fort kan bli 3 lag på 3 poeng- og der står Finland på 1-1 og 3 poeng mot Danmark og Russland

**Blir det 1-0 til Danmark ender vel alle 3 på 1-1 og 3 poeng innbyrdes (så sant Finland taper)- så da blir det vel resultatet mot Belgia som avgjør, og der er i alle fall Danmark foran Russland- så får vi se hvor Finland plasserer seg i et slikt scenario?

*I "motsatt fall" kan der også bli 3 lag på 6 poeng- og der står Russland på 1-3 og 3 poeng mot Belgia og Finland.

**Belgia med 3-0 vs. Finland med 0-1 mot Russland: om Finland skulle smelle av en av tidenes EM-bomber med å vinne 6-0 mot Belgia- da blir vel Belgia nr.3 i gruppa hvis ikke jeg har regnet feil nå "langt utpå kvelden" :-)? Ikke at det overhodet kommer til å skje (ligner mest på disse "Hvis det, og det, og det, og det, og det skjer- så kommer Norge til VM-teoriene) men bare et lite bilde på hvor mye som kan skje i denne gruppen :-)

NRK1: Russland-Danmark med Stabrun Smith og Drillo som skal lose oss gjennom kampen, stillingen i gruppen, hvem som har hvem på innbyrdes (eller var det målforskjell?)- kan bli artig å høre på :-D

Clement Turpin fra Frankrike blåser i fløyten. Danmark vinne denne kampen- mot en motstander hvor de har én enslig seier og 9 tap. Har møtt dem som Russland bare én gang: skuddårsaften i 2012 som endte i tap selvsagt.

Seieren kom på hjemmebane i VM-kvaliken 1986. Sovjet var også laget Danmark mesterskaps-debuterte mot i EM 64 da det ble 0-3 i semifinalen, og de møtte dem også i den påfølgende VM-kvaliken.

NRK3: Finland-Belgia med Lerdahl og Torp bak mikrofonene og med Felix Brych-Tyskland som mannen i sort!

Finland på sin side har en ganske fin statistikk mot Belgia: 4 seire, 4 U og 3 tap! Begynte dårlig med tap hjemme og U borte i VM-kvaliken 1954- mens de siste tapene kom i de 2 kvalkampene inn mot VM 1970- dvs. i 1968 (!) Var til gjengjeld et stygt 1-6- tap borte!

I perioden 1999-2010 vant Finland 4 av 5 kamper mot belgierne- bla.a hjemme i EM-kvaliken 2008. Uavgjorten kom i bortekampen i samme kvaliken.

2
408 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Sukkertoppen

Endre Olav i TV2 rotet noe voldsomt og erklærte nærmest Ukraina for utslått. Totalt kunnskapsløst og uvitende!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...