Fotball - Garderoben

Margond

St. Arses day kommer snart

Dagen da fotballhistoriens minst moralske klubb går på trynet og mister Champions League-plassen til deres langt mer velrennomerte nabo Tottenham.

Det blir en fin dag, og en dag alle fotballelskere vil minnes med glede.

Det blir også dagen hvor Henry sier farvel.

1
36 svar
MichelleRocca

Har du konvertert til Spurs, AVJ??? :-)))))) Good luck....

1

Arsenal mister da ingen CL plass. Tittelforsvareren er da automatisk kvalifisert, må vite :-)

Selvsagt kan Arsenal vinne CL, om det går litt dårlig i ligaen. Liverpool beviste jo i fjor at det er fullt mulig for ett middelmådig lag å vinne CL.

De Lutte

1

St Arse day kommer nok allerede på torsdag tenker jeg. Godt å se at storebror har tatt over i Nord London igjen.

1
DeLutte Arsenal mister da ingen CL plass. Tittelforsvareren er da automatisk kvalifisert, må vite :-) Selvsagt kan Arsenal vinne CL, om det går litt dårlig i ligaen. Liverpool beviste jo i...

Liverpool beviste jo i fjor at det er fullt mulig for ett middelmådig lag å vinne CL.

> Du skulle nok ha sett andre omgang også, men det er klart at dersom du slo av TV'en ved pause, så kunne det se ut til at Liverpool lot et middelmådig lag vinne CL.

1

fotballelsker vil minnes med glede? ka, e du for anti-angrepsfotball og underholdning for de fattige barn som sparer 4 ukelønner for å gå se Henry og Co valse over diverse lag?

Arsenal er på linje med Barca, verdens to mest fremragende angrepslag når de er i form.

1
Margond Boring Arsenal som ikke klarte et eneste skudd på mål i løpet av 90 minutter borte mot Villarreal? Arsenal er et veldig kjedelig lag.

Margond, Henry hadde ett skudd i det 92 minutt..det må vel gå?. ergo, eg kan ikkje ta deg seriøs når du spyr ut en løgn om Villareal kampen i tillegg til å vere blottet for fantastisk angrepsfotball...og JO, du vet like så godt som meg at eg har rett her og du tar feil. i tillegg argumenterer du arsenals "defensive" spillestil og boring boring .-tendensene dine med ÈN kamp. hehehehe, nok en gang margond, kor e logikken?

1
EdEd Margond, Henry hadde ett skudd i det 92 minutt..det må vel gå?. ergo, eg kan ikkje ta deg seriøs når du spyr ut en løgn om Villareal kampen i tillegg til å vere blottet for fantast...

*EdEd skrev: feil Margond, Henry hadde ett skudd i det 90 minutt.

Nei, han var gjennom et par minutter senere.

*. i tillegg argumenterer du arsenals "defensive" spillestil og boring boring .-tendensene dine med ÈN kamp.

Arsenal har scoret mindre mål i årets Champions League enn Liverpool gjorde i fjor. Sier det meste.

1
Margond *EdEd skrev: feil Margond, Henry hadde ett skudd i det 90 minutt. Nei, han var gjennom et par minutter senere. *. i tillegg argumenterer du arsenals "defensive" spillest...

sier det meste? de spiller betraktelig mer underholdende fotball selv til tross for 0-0 eller 1-0 kamper. og du VET at Arsenal e alt annet enn boring når de e i form. selv om eg e Arsenal fan så sitter eg ikkje her å sier at United spiller drit og Rooney e på vei til Bryne fotballklub kun fordi en indre bygdefis-avis sier så i en snerten liten sidekommentar på side 104 midt i blandt "brukt-bil" annonser.

1

Margond skrev: Dagen da fotballhistoriens minst moralske klubb går på trynet og mister Champions League-plassen til deres langt mer velrennomerte nabo Tottenham ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som norsklærer må jeg påpeke at uttrykket "minst moralske" er svært vagt og kan reise flere tolkningsmuligheter. Mener du egentlig "mest umoralske", eller bokstavlig talt "minst moralske"' (altså at det er et moralsk lag, dog det med minst moral blant de som ikke er umoralske, altså det minst moralske av de moralske)?

Klemzelemz fra Onkel Atilla

1
Margond Boring Arsenal som ikke klarte et eneste skudd på mål i løpet av 90 minutter borte mot Villarreal? Arsenal er et veldig kjedelig lag.

Synes det er skremmende å lese hvor sikker enkelte er på at Barca slår Arsenal i finalen. For meg er det 50/50 hvem som vinner. Store lag er slått ut av Arsenal på vei mot Paris, og i løpet av 90 minutter kan Arsenal godt trekke det lengste strået (selv mot Barca)

---------------------------------------------------------------------------------- Ord bruker man til tre ting: Til å utrykke tanker med. Til å skjule tanker. Til å dekke over at der ingen tanker er. ----------------------------------------------------------------------------------

1
Laster...