Fotball - Garderoben

palsven

Unge RBK suverene helt til 2024 ?

Nesten daglig kan vi lese om KLOKE, LANGSIKTIGE OG IKKE MINST SVÆRT BILLIGE supertalenter SOM RBK FLYTTER opp i sin a-stall OG GIR KONTRAKT, ORDENTLIG KONTRAKT, ELLER HENTER INN før de blir eldre/dyre , eks Berntsen. ( Umulig å unngå å peke på Brann som har enda flere men som IKKE gir sine kontrakt/stallplass )

Sammen med en haug etablerte stjernespillere må dette bety voldsom dominans spesiellt på lang sikt. 2013-2023/2024 skal det være vanskelig å se noen i nærheten.

Legg til best treningsforhold, mest erfaring i klubb, best forhold til dommerstanden og NFF og du finner en soleklar favoritt i mange mange år.

SKULLE, mot formodning, noen bli kjøpt vil jo klubben bare bli enda enda sterkere for med supertalenter som får spilletid, en forsert utvikling ( motsatt av Brann ) vil jo salgsinntektene være astronomiske.

Bakenga ( 78 mill ), Svensson ( 35 mill ), Wangberg ( 22 mill ) og Berntsen ( 25 mill ) for ikke å glemme Henriksen/Moen/Midtsjø/Åsen så vil det uansett renne inn mange titalls millioner hver gang en slik selges.

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Bakenga ( 78 mill ),

Prisen har allerede gått ned fra ditt tidligere anslag, som var 90 mill?

1

Den gamle og smellfeite svensken skal vel til Rangers før midnatt for 70 mill ?

1

Jeg VISSTE det, denne tråden er interessant. Jeg treffer blink her, fakta er jo at kloke RBK i de siste ukene har puttet 4-5 unge supertalenter opp i sin stall. Brann ? 0 ( null )

1

Ja, hvordan blir TL de kommende åra ? ( 2012-2024 )

1 RBK,dominans og mestvinnende. Solid fundament, best anlegg,har skaffet seg solide forsterkninger de påstår å ha dekning for. Hentet og flyttet en haug talentfulle unge landslagsfolk opp i stallen.

2 VIF, storbylag som bare må dominere, stort tilsig av talenter/ressurser.

3 Viking, fra rikeste region + har mye talent, mildt klima.

4 Molde, rikeste onkler og har strategi.

5 Brann, over kneiken, men fattig og altfor få og for nedslitte (gress)treningsbaner og for skeptisk til å flytte talent opp i stallen.

* Bak der antas FFK å komme. Om Start overlever bør de havne i midssjiktet.

( Ingen av disse rykker ned i perioden ) Lite tyder på at styrkeforholdet kan endres i særlig grad. Knu flaksedeltagelse i CL, salg i 60-millionersklassen eller en plutselig snill Fredriksen kan endre på dette. Regjeringene vil nok fortsette utarmingen av vestlandet så kun egne penger gjelder.

Lag som aldri blir noe er TIL, AAFK,HFK,SIF,LSK,Odd og resten blir gjestelag.

De 9 gullene fordeles slik : RBK 6, VIF, 1 Viking 1 og Molde 1

Hoftun , kloke langsiktige Hoftun er så klok og lur. Tross øldrikkende fans har han i all stillhet hentet busslaster med unge supertalenter over i a-stallen og knabbet flere unge supertalenter fra andre. Pris : noen tellerskritt

For å oppnå det samme bruker Brann 6 mill årlig, od der kommer de ikke i betraktning i a-stallen engang ( kveles )

1
palsven Ja, hvordan blir TL de kommende åra ? ( 2012-2024 ) 1 RBK,dominans og mestvinnende. Solid fundament, best anlegg,har skaffet seg solide forsterkninger de påstår å ha dekning for. H...

1 RBK,dominans og mestvinnende. Solid fundament, best anlegg,har skaffet seg solide forsterkninger de påstår å ha dekning for. Hentet og flyttet en haug talentfulle unge landslagsfolk opp i stallen. 2 VIF, storbylag som bare må dominere, stort tilsig av talenter/ressurser. 3 Viking, fra rikeste region + har mye talent, mildt klima. 4 Molde, rikeste onkler og har strategi. 5 Brann, over kneiken, men fattig og altfor få og for nedslitte (gress)treningsbaner og for skeptisk til å flytte talent opp i stallen.

Meget klok og skarpsindig analyse av palsven dette her.

Eneste jeg kan sette fingeren på er at Brann har like mildt klima som Viking, ellers presis, skarpt og klokt av palsven.

1

Tenk så go de blir når også de unge får mer erfaring. Bøø umulig å true før 2029 ?

1

Lignende innlegg

Laster...