Fotball - Garderoben

mancitypower

tabellen

å ja så dere hysjer igjen dere nå. jeg sa det lenge. vi skal se tabellen og dere nei hele tiden. så sa jeg at vi måtte vente for å se det. og så sa zenon at vi måtte se den etterpå. og så sa jeg ja. men da skulle dere ha den igjen plutslig. så den er hvis city ikke er best men den er ikke når city vinner også det. så dere som forandrer det og ikke snakke om den. så nå vil dere si den litt for united som vant men etter city vinner igjen så er dere stille. så den er der men dere vil ikke ha den når dere vil dere. og så er dere på fotballsida og ekler dere før kampen men etter city som vinner da er dere ikke lengre og er vekke og hysjer dere. så dere som skal bestemme dere. ikke folk i city på vg.

2
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvis en snur tabellen på hodet, så ligger dere på nedrykk. Skremmer det deg.

1

for dere vil ikke si tabellen. men den er der. city som var best og dere sa ikke det dere. men etterpå så skulle dere ha den igjen. så dere forandre det hele tiden dere.

2

Hvor lenge er mod fraværende? Trådstarter var morsom til å begynne med, nå er det bare et ork!

Tabellen: 1 Man Utd.

resten.

1

Synes denne zenon får litt vel mye oppmerksomhet for tiden.

1
mancitypower for dere vil ikke si tabellen. men den er der. city som var best og dere sa ikke det dere. men etterpå så skulle dere ha den igjen. så dere forandre det hele tiden dere.

Dette var din første tråd med åpningsinnlegg:

man u - på kanten av stupet?

dere har sikkert hørt noe av visa før men den er aktuell som aldri før.

- amrikanske eiere som suger penger ut av klubben som en støvsuger. penger og cash går til å betjene gjelden. røde tall hele tiden?

- gamle spillere som synger på siste verset (fortrinnsvis scholes, giggs og neville) giggs har faktisk begynt å få grå hår allerede, hehe ;)

- rooney kan ikke score alle målene. i fjor hadde han en fin sesong men han greier ikke å gjenta det der hele tiden og bære laget på skuldrene sine. før hadde dere også ronaldo til å score målene men nå er han borte og rooney var elendig i vm i tillegg.

- herregud, bare se på sur red nose whiskeyson sin aktivitet på transfermarkedet da. han kjøper ikke stjerner lengre og hvem kom som erstatter til ronaldo? valencia? hehe, give me a break.

- gammel manager som er mett og ikke lengre sulten på suksess. er ikke motivert lengre og er nok på gamlehjem etter denne sesongen. han er jo straks 70 også.-

- har ikke troen på at akademispillerne vil nå opp. city har bedre dekning i de bakre rekkene. de beste spillerne blir jo bare utlånt hele tiden.

jeg tipper united havner på en fjerdeplass. city, chelsea og muligens arsenal blir å gjøre opp om gullet. united henger nok med en god stund men tror de skal slite med å gå helt til topps i år.

Man ser en svært stor forskjell på hvor "bra" du skriver der i forhold til nå. Alle skjønner at du troller, så hvorfor fortsette?

1

hei

jeg har tre stjerner

mvh

kul

hade

sove

litt

mvh

mcpw

1

Lignende innlegg

Laster...