Fotball - Garderoben

mancitypower

dere kan ikke si det hvis dere trodde det

dere vet det. alle som er det. city har uavgjort og dere kan smile litt igjen men dere er redde. for dere kan være redde fordi dere ikke sier det hvis dere trodde det. 1-1 men barcelona som har uavgjort og city som slo barcelona så de kan være redde. men dere vil ikke si champions legie lengre for city er med og dere vet city kan bli best i champions legue så dere hysjer igjen. så barcelona også hadde uavgjort og dere hysjer litt på det.og så skal dere hysje avisa for dere vil ikke at de skal skrive city. så dere kan være redde. så nå skal dere si det igjen. tabell og at city ikke er det men jeg som sa at vi måtte vente for og se det. zenon også som sa det og dere nei giejn. dere neier men jeg sier ja og så blir det slik også. ikke jeg som hadde feil på det hvis dere trodde det. jeg sa tevez skulle bli og så ble det også. yaya på bilde i cupen og så slo stoke og ble best i cupen. største seier i cupen også det. men city slo største seier til stoke og ble best. så dere kan ikke si det er feil. var jeg og esklator som sa det og ble best. mange onde folk i city som skulle si nei men vi som hadde rett. så dere skal høre litt dere nå og ikke ekle. og så vil dere ikke si tabellen nå men jeg sa den og så skulle dere vente igjen. men etterpå skulle dere ha den. ikke jeg som hadde feil hvis dere trodde det.

5
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Greit nok at du skriver mye feil, det gjør ingenting. Kan du ikke hvertfall prøve å få litt luft av og til i innleggene dine?

2

Den som tror dette er seriøst erklærer jeg komplett idjot!

1

dere som har feil hvis dere ikke trodde det

1

Seriøst, jeg har møtt mange RARE og DUMME mennesker i mitt liv. Jeg tror faktisk at dette er en ekte person. Sikkert en tiåring eller noe.

1

Lignende innlegg

Laster...